(Poistunut julkaisusta)

Tekninen työnjohtaja
Myrskylän kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Myrskylän kunnan teknisissä palveluissa on haettavissa vuoden määräaikainen teknisen työnjohtajan toimi. Toimi alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

 

 

Tehtävänäsi on vastata yhdyskunta- ja kiinteistöpalveluiden kunnossapitotehtävien toteuttamisen seurannasta. Toimit myös teknisten palveluiden henkilöiden työnjohtajana. Lisäksi tehtävänäsi on valmistella teknisten palveluiden hankintoja sekä suunnitteluttamis- ja rakennuttamisprojekteja.

Työn mielekkyyttä lisää kehittymismahdollisuus, monimuotoisuus ja selviytyminen haastavistakin työtehtävistä. Arvostamme aikaansaava ja motivoitunutta työskentelyasennetta sekä hyvää yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja. 

Työkohteet sijaitsevat Myrskylän ja Pukkilan kunnan alueilla.

https://myrskyla.fi/palvelut/asuminen-ymparisto/tekninen-toimi/

http://www.pukkila.fi/palvelut/tekninen/

 

Kelpoisuusvaatimuksena työhön on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, aikaisempi teknillisen opiston tai koulun tutkinto sekä kokemusta toimeen kuuluvista työtehtävistä. Myös valmistumassa olevat alan opiskelijat otetaan huomioon.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti. Valinta suoritetaan haastattelun, koulutuksen ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Hakuaika päättyy 21.1.2019 klo 16:00. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti osoitteeseen timo.krigsman@myrskyla.fi

 

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen voi myös toimittaa osoitteeseen:

 

Myrskylän kunta, Tekniset palvelut

Virastotie 5

07600 MYRSKYLÄ

 

Hakemuksia ei palauteta.

 

Lisätietoja toimesta antaa 8.1.2019 lähtien

Tekninen johtaja Timo Krigsman

timo.krigsman@myrskyla.fi

 puh. 040 524 4147