(Poistunut julkaisusta)

Tekninen tuotepäällikkö
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Asiakkaamme Perel Oy on 49-vuotias hyvinkääläinen teknisen kaupan alan perheyritys, joka kuuluu kansainväliseen Perel Group-konserniin. Yrityksen Hyvinkään pisteessä työskentelee 44 henkeä.

Haemme Perelin osaavaan joukkoon TEKNISTÄ TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ.

Perel on kasvattamassa Teollisuustuotteet-osastoaan ja tulet vastaamaan tehtävässäsi varastointijärjestelmien sekä laboratoriokalusteiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa. Ajokortin lisäksi tarvitset sujuvaa englanninkielen taitoa ulkomaisten päämiesyhteyksien hoitamiseen. Olet osa kahdeksanhenkistä asiantuntijatiimiä, jonka tuella lähdet kehittämään jo olemassa olevien tuotteiden B-2-B-myyntiä omalle asiakassektorillesi. Sairaalamaailman logistiikan tuntemus on eduksi.

Odotamme sinulta vahvaa myyntihenkisyyttä ja positiivista yhteistyökykyä. Olet valmis matkustamaan kotimaassa ja pystyt tarjoamaan asiakkaillesi kokonaisvaltaisia ratkaisuja sekä johtamaan kalusteasennuksia. Teknisten piirustusten ja mitoitusten ymmärtäminen on välttämätöntä. Ymmärrys sähkön perusteista katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn teknisen tukkukaupan parissa sekä kykyjäsi vastaavan palkan.

Kiinnostuitko? Haku toteutetaan yhteistyössä Uniflex Suomi Oy:n kanssa ja työllistyt suoraan asiakasyritykseemme. Hausta vastaa Laura Honkanen, puh. 050 537 4289. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja aloitus on sopimuksen mukaan.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi