(Poistunut julkaisusta)

Tekninen tuotepäällikkö
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Tekninen tuotepäällikkö työskentelee Pisara-liiketoiminnan palvelukehitystehtävissä Jyväskylän Energia -konsernin tietohallintotiimissä yhdessä 14 muun ICT-ammattilaisen kanssa. Tiimin tavoitteena on yhdessä valittujen yhteistyökumppanien kanssa tarjota nykyaikaisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaillemme. Tuotamme ja ylläpidämme palveluja, jotka mahdollistavat yrityksemme ja asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuuden ja kannattavan kasvun. Olemme panostaneet vahvasti IT-palvelujen, digitalisaation ja sähköisen asioinnin palveluiden kehittämiseen, ja teknisenä tuotepäällikkönä osallistut kehitystyöhön yhdessä kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Osallistut vesihuollon digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja hallintaan sekä tarjoat asiantuntemustasi asiakkaidemme käyttöön. Työtehtävät pitävät sisällään mm. kehitettävien digitaalisten palveluiden suunnittelua, testaamista, dokumentointia, tuotteen elinkaaren hallintaa ja käyttöönottoja asiakasympäristöissä. Teet aktiivista yhteistyötä asiakkaiden ja kumppaneiden suuntaan. Toiminnassasi huolehdit siitä, että kehitetyt ratkaisut täyttävät niille asetetut käytettävyys- ja tietoturvavaatimukset.

Odotamme sinulta monipuolista sovellus- ja järjestelmäarkkitehtuurien ymmärrystä sekä pilvipalveluiden teknologioiden tuntemusta. Työtehtävien hoito edellyttää hyvää ongelmanratkaisukykyä, suunnitelmallisuutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja, asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä englannin ja suomen kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, hyvää joukkuehenkeä ja tekemisen meininkiä uudistuvalla toimialalla. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Asemapaikkasi on Jyväskylä, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiapäällikkö Aki Finér, aki.finer[at]jenergia.fi, p. 044 529 9605. Puhelintiedustelut 20.8.2019 klo. 14-16, 22.8.2019 klo. 14-16 ja 27.8.2019 klo. 14.30-16.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.8.2019 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi linkistä Tule töihin. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.