(Poistunut julkaisusta)

Tekninen tukihenkilö
Helsingin kaupungin liikennelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

HKL on metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raideliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Kunnossapidon yksikkömme mahdollistaa HKL:n tuottaman turvallisen, luotettavan ja ympäristöystävällisen matkustuskokemuksen varmistamalla, että kalusto ja infra pysyvät kunnossa.

 

Tule meille tekniseksi tukihenkilöksi!

Etsimme kesäkaudeksi 2020 teknistä tukihenkilöä kunnossapidon yksikköön infran tuotannon tukeen. Tehtäviisi kuuluvat kiinteistöjen huoltokirjan ylläpitoon ja niiden valvontaan liittyvät tehtävät, asiakaspalautteiden käsittelyä sekä teknisten isännöitsijöiden ja suunnittelijoiden muut avustavat tehtävät. Työpisteesi on Ruskeasuon varikko, mutta työ vaatii liikkumista eri HKL:n kiinteistöjen välillä. 

Kesätyöntekijä palkataan aikavälillä 1.5.-30.9.2020, kuitenkin enintään kolmeksi kuukaudeksi. Aloitusajankohta on sovittavissa.

 

Mitä haemme?

Edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, B-ajokorttia ja yleisten Office-ohjelmistojen osaamista. Lisäksi toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olethan vähintään 18-vuotias.

 

Mitä saat meiltä?

Meiltä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajan tukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

 

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen isännöitsijä Mari Hyvärinen. Voit olla Mariin yhteydessä puhelimitse 09 310 35797 tai sähköpostilla mari.hyvarinen@hel.fi .

 

Kurkista arkeemme @hklhst #meidänhkl www.hkl.fi