(Poistunut julkaisusta)

Tekninen tuki
Scanoffice Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Tekninen tuki lämpöpumppujen tekniseen neuvontaan

Tehtävänäsi on neuvoa ja auttaa jälleenmyyjiämme teknisissä ongelmatilanteissa. Palvelu tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse sekä osittain myös sähköpostitse. Tuotteitamme ovat ilmalämpö-, ilmavesi- ja maalämpöpumput sekä aurinkosähköjärjestelmät ja muut yritysryhmän maahantuomat laitteet. Käytössämme on uusimmat CRM-ohjelmistot sekä tietotekniikka yhteydenottojen hallinnointiin. Toimimme viihtyisässä toimitalossamme Espoon Juvanmalmilla.

Odotamme Sinulta kokemusta lämpöpumppujen tai muiden teknisten laitteiden huolto-, korjaus- tai asennustöistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Perehdytämme Sinut luonnollisesti perusteellisesti työtehtäviisi. Arvostamme määrätietoista työskentelyotetta, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä tiimityöasennetta. Englannin kielen taitoa tarvitset jonkin verran ymmärtääksesi päämiestemme tuottamia dokumentteja. Matkapäiviä kertyy vuodessa muutamia. Olet tärkeä lenkki jälleenmyyjiemme suuntaan ja antamaasi tukea arvostetaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä kannustavan ja mukavan työyhteisön alan johtavassa yrityksessä. Teknisen tuen tiimissämme työskentelee viisi teknistä asiakaspalvelijaa. Työpisteesi on uusissa tiloissamme Espoon Juvanmalmilla ja käytössäsi on alan viimeisin tietotekniikka. Yhtiöömme ja tuotteisiimme voit tutustua kotisivuillamme: www.scanoffice.fi www.scanvarm.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat Scanofficen jälkimarkkinointipäällikkö Ari Vuori puh. 09 290 22430 ja toimitusjohtaja Mikko Anttila 09 290 22420. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 22.01.2021 osoitteeseen ari.vuori@scanoffice.fi. Käsittelemme hakemukset heti saapumisjärjestyksessä.