(Poistunut julkaisusta)

Tekninen tuki-insinööri
Teknoma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme mekaaniselle osastollemme konetekniikan ammattilaista
Tekniseksi tuki-insinööriksi
 

Vastaat teknisestä tuesta myynnille, muulle organisaatiolle, asiakkaille sekä sidosryhmille esim. markkinointimateriaalin tuottamisessa. Tekninen tuki osallistuu myös tuotekehitykseen, suunnitteluun, koulutuksiin, asiakasreklamaatioiden käsittelyyn sekä omaan pienimuotoiseen valmistukseen.

Onnistuminen edellyttää insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta konetekniikan tai vastaavalta tekniseltä alalta sekä tuotekehitys ja suunnitteluosaamista. Onnistuminen edellyttää myös kädentaitoja koneiden ja laitteiden purkamisessa ja kasaamisessa. Valittavalta henkilöltä edellytetään jonkin verran matkustusvalmiutta kotimaassa, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen osaamista sekä MS Office-ohjelmiston osaamista. Myyntikokemus / -henkisyys katsotaan eduksi.

Teknoma tarjoaa haastavan ja monipuolisen tehtävän sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Saat asiantuntevan tiimin tuen sekä kasvavan yrityksen välittömän ja kannustavan ilmapiirin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä konsulttijohtaja Aki Salminen, puh. 0500 702 932.  Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen aki.salminen@talenthunters.fi. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.