Tekninen tuki, Dana Sac Finland Oy, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2021
Dana on maailman johtava teknologiayhtiö joka suunnittelee ja valmistaa huipputeknologiaa, jolla parannetaan koneiden ja ajoneuvojen tehokkuutta, suorituskykyä ja kestävyyttä. Edustat tehtävässäsi Off-Highway Drive and Motion Technologies divisioonaa Suomessa. Jos omaat teknistä kokemusta ja erinomaisen asiakaspalveluasenteen, sekä haluat kehittää osaamistasi globaalissa yrityksessä, niin lue lisää alta ja haen pian, sillä etenemme pian potentiaalisten hakijoiden kanssa.
KUVAUS
Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua kansainvälisen yrityksen toimintatapoihin ja erinomaiset työvälineet menestyäksesi työssäsi. Työnkuvasi on laaja ja sisältää niin asiakasrajapinnassa työskentelyä kuin teknistä tukemista. Toimit päivittäisessä työssäsi osana tiivistä työyhteisöä, jossa saat kollegoidesi vahvan tuen.
TYÖNKUVA

* Tarjousten tekeminen
* BTP (teknisen portaalin) pääkäyttäjä
* Laivarekisteriluokkien teknisten tukitoimintojen tekeminen
* Vastaat asiakaslaatuprosessista
* Huolto / modernisaatioprojektien hallinnointi
* Muut tekniset tukitehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Insinöörikoulutus
* Omaat mekaanista kokemusta ja ymmärrät laaja-alaisesti miten erilaiset laitteet toimivat
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Omaat hyvät Office 356 taidot (SAP-osaaminen katsotaan eduksi)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Työntekijänä olet


* Itseohjautuva ja tarkka
* Aikaansaava ja paineensietokykyinen
* Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen
* Motivoitunut ja kiinnostunut toimialasta
* Kiinnostunut mekaniikasta ja halu kehittyä sen parissa


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Dana Sac Finland Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Dana Sac Finland Oy

Dana perustettiin vuonna 1904, ja globaalissa tiimissämme työskentelee nykyään yli 38000 huippuammattilaista 33 maassa ja kuudessa eri maanosassa. Danan visio on olla maailmanlaajuinen johtaja tehokkaissa voimansiirto ja energianhallintaratkaisuissa muokkaamalla kestävän kehityksen etenemistä kekseliäisyyden ja toteutuksen avulla sekä tekemällä uskomattomasta totta kaikkialla, missä ihmiset elävät, työskentelevät ja toimivat. Tämä tehtävä kiteytyy yrityksemme motossa: People Finding A Better Way.

Osana Dana - konsernia takaamme parhaan palvelukonseptin paikallisille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille. Tarjoamme kattavan paketin sähkömekaanisia ja hydraulisia järjestelmiä teollisuus sekä mobiili applikaatioihin. Nämä sisältävät huollon modernisoinnin ja suunnittelun varsinaisten komponenttien lisäksi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1503916
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo