(Poistunut julkaisusta)

Tekninen toimihenkilö laboratorioon
Borealis Polymers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Borealikselle Porvooseen teknistä toimihenkilöä Laboratoriopalvelut-osastoon. Tehtävä sijoittuu Työstö ja fysikaalinen testaus –ryhmään. Ryhmän päävastuualueina ovat muovin eri työstömenetelmät sekä muovin mekaaninen testaus. Ryhmä vastaa myös laboratorion eri ylläpito- ja tukitoiminnoista mm. laboratoriotarvikkeiden hankinnoista, kemikaaliasioista sekä tehtaiden päästömittauksista. Haemme itsenäiseen työhön pystyvää henkilöä vastaamaan laboratorion hankinnoista ja ostotoiminnasta sekä osallistumaan muovituotteiden testaukseen.

 

Tehtäviin kuuluu mm.

 • Laboratorio- ja käyttötarvikkeiden hankinta
 • Materiaalivaraukset ja näytelähetykset
 • Tuotantotehtaiden päästömittaukset (VOC –mittaukset)
 • Kemikaaliasiat laboratoriossa
 • Kehitysprojekteihin osallistuminen ja toiminnan jatkuva parantaminen

   

  Edellytämme hakijalta

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (ammattiopisto, AMK) ja mielellään
  usean vuoden laboratoriotyökokemusta
 • Hyvää asennetta turvallisuus- ja laatuasioihin
 • Hyviä yhteistyötaitoja ja organisointikykyä
 • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
 • Vastuuntuntoisuutta ja joustavuutta

 

Arvostamme aiempaa kokemusta SAP–järjestelmästä sekä vahvoja tietoteknisiä taitoja. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten sinulla on vahva ymmärrys laadukkaan työn merkityksestä turvallisessa työympäristössä.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työkokonaisuuden ammattitaitoisessa ja innostuneessa tiimissä. Toimenkuva muovautuu valittavan henkilön kokemuksen ja tehtävässä kehittymisen myötä. Työryhmässämme on avoin ja avulias työote, jossa tuemme ja kannustamme toisiamme tekemään parhaansa. Työssäsi olet päivittäin yhteydessä monien eri sidosryhmien kanssa ja toimit monipuolisten työtehtävien parissa henkilökohtaista ammattitaitoasi kehittäen. Laitekantamme on vaihtelevaa ja monipuolista ja yrityksemme investoi jatkuvasti uusiin laitteisiin.
 

Borealiksella on mahdollisuus kehittyä ja saada kohdennettuja koulutusohjelmia uran eri vaiheisiin. Huolehdimme myös henkilöstömme hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta monin eri tavoin. Tarjoamme työntekijöillemme ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

 

Lisätietoja tehtävästä mielellään antavat:

Ryhmäpäällikkö Petra Hannukainen puh. 050 379 4219 ajalla 8.-21.6.2018.

Osastopäällikkö Marjo Taive puh. 050 379 4105 ajalla 8.-15.6.2018
 

 

Jos olet kiinnostunut tehtävästä ja mielestäsi täytät useimmat hakukriteerit, lähetä sähköinen hakemuksesi sivujemme kautta viimeistään 25.6.2018.

Hakemuksia käydään aktiivisesti läpi jo haun aikana, joten toimithan nopeasti.