(Poistunut julkaisusta)

Tekninen tiimipäällikkö (Tre)
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Etsimme nyt teknisesti taitavaa tiimipäällikköä Tampereelle

Tampereen saitti kasvaa ja vahvistamme osaamistamme rekrytoimalla teknisesti taitavan tiimipäällikön. Etsimällämme henkilöllä on toisaalta vahvaa osaamista ohjelmistokehityksen tai –testauksen saralla ja samalla motivaatiota ottaa vastuuta tiimin jäsenten kehittymisestä, työhyvinvoinnista ja mentoroinnista. Tiimin jäsenet toteuttavat yhteiskunnan kannalta merkityksellisiä digitaalisia palveluita ja operatiivisia järjestelmiä, joihin usein kohdistuu tavanomaista korkeampia vaatimuksia käytettävyyden, suorituskyvyn ja tietoturvan suhteen.

Päätehtäviä tiimipäällikkönä ovat

-lähiesimiehenä toimiminen oman tiimin jäsenille (n. 10 henkeä), mikä pitää sisällään tiimin jäsenten osaamisen syventämisen ja laajentamisen mahdollistamisen, työviihtyvyydestä huolehtimisen ja muut perinteisemmät hallinnolliset esimiehen tehtävät

-rekrytointeihin osallistumisen alkaen potentiaalisten työntekijäkandien tunnistamisesta ja hakijoiden seulonnasta, haastatteluihin ja valintoihin

-Tampereen saitin johtoryhmätyöskentelyyn osallistuminen, eli toiminnan kehittäminen, myynnin tukeminen, paikallisen näkyvyyden maksimointi ym.

-Fullstack/web-kehitys Java- ja Javascript-pohjaisilla teknologioilla tai laadunvarmistustehtävät asiakasprojekteissamme

Roolissa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi sekä puskemaan osaamisesi rajoja eteenpäin kiinnostuksesi mukaan. Viihdyt meillä varmasti, jos sinua kiinnostaa moderni mikropalveluarkkitehtuuri, pilvipohjaiset ratkaisut, REST-rajapinnat ja web-käyttöliittymät.

Cinia tarjoaa käyttöösi laadukkaat työkalut, ympäristöt ja olosuhteet tehtävässä menestymiseen, ammattitaitosi kehittämiseen ja ohjelmistoammattilaisen uralla etenemiseen. Maksamme työstä osaamistasi vastaavan kunnon korvauksen sekä tarjoamme kattavan työsuhde-etupaketin. Juuri remontoidut, viihtyisät tilamme sijaitsevat Naulakadulla Helsingin motarin pään ja rautatieaseman välissä. Työajan joustojen myötä arkesi tulee olemaan sujuvaa. Mahtavien kollegoiden kanssa työskentely siivittää mielenkiintoisten projektien toteutusta.

Hakeminen

Jutellaanko tarkemmin paikan päällä?

Tutustuminen onnistuu parhaiten kasvotusten. Lähetä kuitenkin ensin meille hakemuksesi ja kerro hieman itsestäsi, kiinnostuksistasi sekä työhistoriastasi. Hae alalaidassa olevan painikkeen kautta.

Hakuaikaa on tiistaihin 20.2. saakka. Ensimmäinen haastattelukierros on suunniteltu pidettäväksi torstaina 22.2.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Jukkaan: liiketoimintajohtaja Jukka Hornborg, jukka.hornborg@cinia.fi, puh. p. 040 592 9596.