(Poistunut julkaisusta)

Tekninen testaaja Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat toimintoalueella on yli 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajaa. Finanssialan muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla OP:n palvelukanavat on yksi kiinnostavimmista paikoista olla töissä.

Oletko sinä valmistumisvaiheessa oleva tai vastavalmistunut oppimishaluinen tekninen testaaja? Haemme OPn tunnistus-ja identiteetin hallintaratkaisujen kehitystiimeihin teknistä testaajaa.

Tehtävät

Tarjoamme motivoituneelle henkilölle erinomaisen tilaisuuden kehittyä teknisen testauksen ja testiautomaation ammattilaisena.

Teknisenä testaajana toimit muutaman hengen kehitystiimissä. Vastuullesi kuuluu
- Järjestelmätestauksen suunnittelu ja suoritus
- Testitapausten automatisointi ja testiaineistojen hallinta

Testauksen kohteena ovat käyttöliittymien lisäksi järjestelmien väliset tekniset rajapinnat sekä muissa järjestelmissä hyödynnettävät tekniset arkkitehtuurikomponentit.

Toivomme, että sinulla on
- Java-ohjelmointiosaamista, esimerkiksi kesätöiden tai työharjoittelun parista
- Tietojärjestelmien kehittämisen kokemusta ja/tai opintoja
- Halua kehittyä testauksen ja testiautomaation ammattilaisena pitkäjänteisesti

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan ja erinomaisen tilaisuuden kehittyä teknisen testauksen ja testiautomaation ammattilaisena. Saat mukavat työkaverit, työn ohjausta kokeneemmilta kollegoilta ja osaamista vastaavan kompensaation. Meillä on hyvä tekemisen meininki!

Työllistyt Opsetin kautta aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 asti ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse krista.merikanto@op.fi mahdollisimman pian, viimeistään 29.3.2018. Haethan tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Krista Merikanto p. 040 585 7960 to 15.3. klo 15-16 ja pe 23.3. klo 13-14.

Tiedot

Haku päättyy: 29.3.2018 (aloitamme haastattelut hakuajalla)
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhteen kesto: Määräaikaisuus 31.12.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Työpaikan sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Kehittäminen ja Teknologiat
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi tai Krista Merikanto (soittoajat yllä)
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27411&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 33.8miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1 000 asiantuntija-ja toimistopalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena, monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut ja digitaalinen viestintä. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.