(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN TEOLLISUUSMYYJÄ, Vaasa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
MALUX FINLAND OY on tehnyt työtä turvallisuuden puolesta jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Meidän on ilo todeta, että Malux Finland Oy on kehittynyt merkittäväksi yhteistyökumppaniksi ja laitetoimittajaksi monelle kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavalle pohjoismaiselle ja Baltiassa sijaitsevalle yritykselle. Monipuolinen tuote- ja palvelutarjontamme auttaa asiakkaitamme olemaan kilpailukykyisiä kiristyvillä markkinoilla. Palvelemme niin perusteollisuutta, suunnittelijoita, urakoitsijoita kuin laitevalmistajiakin nykyaikaiseen logistiikkaan perustuen. Erikoisosaamistamme ovat räjähdysvaarallisten tilojen ATEX ratkaisut, sähkö- ja automaatiotekniikan tuotteet, teollisuuden valaistusratkaisut sekä vaativien olosuhteiden viestintälaitteet. Vahva ammattitaitomme, asiakaslähtöinen palvelumme ja laadukkaat materiaalit takaavat luotettavat, kestävät ja kustannustehokkaat ratkaisut.
 

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista Vaasaan uuteen toimipisteeseen
 
TEKNINEN TEOLLISUUSMYYJÄ 
 
Tehtävänäsi on yrityksen sähköteknisten tuotteiden ja -ratkaisujen myynti nykyisille ja uusille teollisuuden asiakkaille. Toimit osana Teollisuus-myyntitiimiä ja vastaat markkinoimiemme sähköteknisten tuotteistojen myynnistä, tarjouspyynnöistä, asiakastiedusteluihin vastaamisesta sekä asiakkaiden tyytyväisyydestä ja pysyvyydestä. Lisäksi vastaat määriteltyjen päämiestemme tuotemyynnistä Suomessa yhdessä teollisuustiimimme kanssa. Raportoit tehtävässä myyntijohtajalle.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
 
- insinöörin koulutus, mielellään sähkötekniikan tai automaation alalta
- kokemusta ja näyttöjä teknisen alan laite-/komponenttimyynnistä teollisuuden eri asiakassegmenteille 
- väylätekniikoiden ja sähkökäyttöjen tuntemusta, ATEX-tietämys katsotaan eduksi
- itsenäistä ja proaktiivista työotetta
- kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia
- hands on -tekemisestä nauttivaa tekijää, joka haluaa varmistaa myyntitavoitteiden saavuttamisen
- erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyökokemus ulkomaisten toimittajien kanssa katsotaan eduksi
- hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielentaitoa
 
Tarjoamme:
 
- mielenkiintoisen ja itsenäisen roolin vakavaraisessa perheyrityksessä
- alan johtavat tuotteet ja ratkaisut, joiden laatuun voit luottaa 
- ketterän ja mukavan työyhteisön, jossa työntekijät viihtyvät
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Liisa Jenkins puh. 050 5273453 tai sähköpostitse: liisa.jenkins@fi.experis.com

 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.