(Poistunut julkaisusta)

Tekninen tarkastaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Yritysasiakkaiden omaisuusvakuutuspalveluihin Ouluun

TEKNISTÄ TARKASTAJAA

Tässä tehtävässä vastaat 

Teknisenä tarkastajana neuvot asiakkaita rakennusvahinkojen hoidossa, käsittelet vahinkoja ja teet korvauspäätöksiä niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Tehtävänäsi on varmistaa, että yhden yhteydenoton periaate toteutuu, ja että asiakas on tietoinen vahingon hoidon etenemisestä koko prosessin ajan. Toimit kustannustehokkaasti ja varmistat omalta osaltasi vahinkomenon hallinnan toteutumisen. Tarjoat myös tukea muille organisaatioille rakennusteknisissä kysymyksissä.

Mitä odotamme sinulta

Koulutukseltasi olet rakennusalan insinööri ja sinulla on jo kertynyt työkokemusta korjausrakentamisen puolelta. Omaat ymmärrystä rakennustekniikasta ja sinulla on kiinnostusta kehittyä vakuutusalan ammattilaiseksi. Olet asiakaspalveluntilanteiden taitaja ja omaat loistavan asenteen ajoittaisesti hektisestä työtilanteesta riippumatta. Kohtaat asiakkaan ammattitaidolla ja rauhallisesti vaikka käsittelet vaikeitakin asioita. Tartut asioihin oma-aloitteisesti ja työskentelet itsenäisesti sekä vastuullisesti samalla toimien mielelläsi osana tiimiä.  Kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tiimeissämme työskentelee iloista ja reipasta porukkaa, hyvässä yhteishengessä. Tehtävässä saat mahdollisuuden kasvaa moniosaajaksi syventäen omaa osaamistasi. Pääset osaksi alan voimakkaimmin kasvavaa ja kehittyvää sekä aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi arvostetaan. Tarjoamme sinulle myös kattavat OP Ryhmän edut sekä kehittymismahdollisuudet.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Väyrynen 10.7. klo 12-15 etunimi.sukunimi@op.fi puh: 0102536895.

Haethan tehtävää 14.7.2019 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.