(Poistunut julkaisusta)

Tekninen tarkastaja
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Hei kiinteistönhoidon ja ylläpidon ammattilainen!

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä ja toimeen tarttuvaa

Teknistä tarkastajaa

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Teknisenä tarkastajana tehtäviisi kuuluu kiinteistönhoidon laadunvalvontakierroksien sekä talotekniikkatarkastuksien suorittaminen koko Suomen alueella. Tarkastusten yhteydessä varmistat kiinteistöjen LVISA-tekniikan toimivuuden sekä opastat huoltohenkilöstä kiinteistöjen asiakaslähtöiseen ja energiatehokkaaseen käyttöön. Huolehdit havaitsemiesi vikojen ja puutteiden raportoinnista huoltokirjajärjestelmään ja tarvittaessa akuuttien korjausten suorasta tilaamisesta. Konsultoit ja koulutat sisäisesti kotikeskuksiemme henkilökuntaa kiinteistönhoitoon, energianhallintaan ja talotekniikan käyttöön liittyvissä asioissa.

Olet osa kymmenen hengen osaavaa kiinteistöpalvelut –yksikköä ja yksi kolmesta kiinteistönhoidon teknisestä tarkastajastamme. Toimipaikkasi on pääkonttorillamme osoitteessa Mannerheimintie 168a, 00300 Helsinki.

Onnistumistasi tehtävässä helpottaa, jos sinulla on:

• AMK-insinööri tai muu tehtävään soveltuva koulutus (esim. huoltomestari, kiinteistötyönjohtaja)

• laaja kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä ja työnjohdosta

• talotekniikan ja rakennusautomaatiojärjestelmien käytön osaaminen kiinteistöjen energiatehokkaassa ylläpidossa

• matkustusvalmiutta kiinteistöillemme koko Suomen alueella

• luontaista asiakaspalveluhenkeä ja -asennetta

• positiivinen, energinen ote ja osaat joustaa myös tiukoissa tilanteissa

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus (Hay-palkkaluokka 15).

Tule luomaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Pasi Kujansuu, p. 020 508 4422 pasi.kujansuu@kojamo.fi (vapaalla 21.6 – 28.7.2019).

Hae meille viimeistään 16.7.2019 mennessä!

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!