(Poistunut julkaisusta)

Tekninen tarjouslaskija
Reimax Elektronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018
Reimax Elektronics Oy
Toimenkuva
Haemme Reimax Electronics Oy:lle Klaukkalaan
TEKNISTÄ TARJOUSLASKIJAA
Työssä tulet toimimaan myynnin teknisenä tukena, selvittäen asiakkaan mallikappaleiden, piirustusten ja protojen pohjalta tarvittavat materiaalit, johdinsarjat, työmenetelmät, ostopaikat sekä hinnat kyseiseen tarjoukseen.
Odotamme sinulta
Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset tehtävään soveltuvan sähköisen peruskoulutuksen ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat myös kykyä selvittää ja ratkoa teknisiä ja sähköisiä ongelmia. Työskentelet luontevasti nykyaikaisen tietotekniikan kanssa, ja sinulla on valmius käyttää englannin kieltä työssäsi.
Koulutus ja työkokemus
Toivomme sinulta joustavuutta ja kykyä yhteistyöhön sekä kehittämishalukkuutta. Työskentelyssäsi olet pitkäjänteinen ja itsenäinen, ja nautit ongelmien ratkaisemisesta. Sinulla pysyy työkalut käsissä ja olet aikaansaava työskentelytyyliltäsi.
Muut tiedot
Meillä pääset työskentelemään elektroniikan ja mekaniikan huippuosaajien kanssa ja hyödyntämään oman kehittymisesi tukena vuosikymmenten aikana kertyneen ammattitaitomme. Meillä on hyvä työilmapiiri ja meillä viihdytään pitkään. Työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme vain parasta palvelua. Tule mukaan joukkoomme!

Hae tehtävää 30.4.2018 mennessä lähettämällä avoin hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi osoitteeseen rekry@vmp.fi .

Lisätietoja tehtävästä antaa Reimaxilta Jarkko Mahkonen Puh. 050 527 45 43
jarkko.mahkonen@reimax.net
Kesto
yli 12kk
Lisätietoja
Tiina Sandell, Tiina.Sandell@vmp.fi, 0403075109
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.04.2018 mennessä.