(Poistunut julkaisusta)

Tekninen tarjouslaskija, Teknologiateollisuuden ratkaisut
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020
Asiakasyrityksemme on alansa johtava teknologiateollisuuden yritys. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään isojen hankkeiden ja erityisrakennuksien parissa. Tehtävä soveltuu teknisen koulutuksen omaavalle henkilölle, esim. konetekniikka.

Asiakasyrityksemme tunnetaan loistavana työpaikkana ja pääset kehittämään osaamistasi kansainvälisessä teknologiayhtiössä
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet tiimissä, joka vastaa asiakasyrityksemme sisällä merkittävistä modernisaatioratkaisuista. Kun kyse on euromäärällisesti isoista tai muuten uniikeista modernisointiratkaisuista, olet niissä mukana. Asiakkaamme kehittää, valmistaa, toimittaa ja huoltaa alansa johtavia ratkiasuja.

Tarjoamme


* Tilaisuuden työskennellä kansainvälisessä ympäristössä ja kehittyä ammattitaitoisen tiimin ympäröimänä
* Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamista projektien tarjousvaiheessa, tämä vaatii suunnittelua, laskentaa ja kaupallista ajattelua


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Tarjouslaskenta yhdessä muun tiimin kanssa
* Yhteistyö suunnittelijoiden, toimittajien ja myyntiorganisaation kanssa
* Tarjousten asianmukainen dokumentointi ja raportointi
* Mahdollisuus myös kehittää tarjouslaskennan työkaluja

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta, esimerkiksi konetekniikka / mekaniikka, sähkötekniikka
* Erinomaiset Excel-taidot
* Erinomainen englannin kielen taito kirjallisesti ja suullisesti


Etsimämme henkilö on:
* Itsenäinen
* Ratkaisukeskeinen
* Yhteistyökykyinen

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian / Sopimuksen mukaan
* Kesto: Määräikainen 12kk (jatko mahdollinen)
* Sijainti: Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Muista, että jos olet merkinnyt ilmoitukseen viimeisen hakupäivän, et voi sulkea ilmoitusta, ennen kun kaikki hakemukset on käyty läpi.
MUUTA TIETOA
Asiakkaamme toimii kansainvälisesti ja on alansa markkinajohtaja. He tarjoavat asiakkailleen kokonaisratkaisuja tuotannosta ja kuljetuksista huolto- ja modernisointipalveluihin sekä kiinnostavia työmahdollisuuksia ja työntekijöitä tukevan ympäristön.