(Poistunut julkaisusta)

Tekninen talousosaaja
River Plast Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
River Plast Oy
River Plast Oy on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan räätälöityjä lujitemuoviratkaisuja ajoneuvoteollisuuden vaativiin tarpeisiin. Pääasiassa pakaste- ja kylmäkontteihin käytettyjen ovielementtien suurimmat käyttäjät ovat kotimaisen ajoneuvoteollisuuden korivalmistajat. Valikoimaamme kuuluvat myös Plastilon-vinyyliesteriputket ja -putkiratkaisut. Putkituotteiden asiakkaina ovat pääasiassa kotimaiset asennusyritykset, joiden asiakkaina ja loppukäyttäjinä sellu-, kemian- ja metalliteollisuuden yritykset. Putkituotteista n. 2/3 menee vientiin. Toimintamme on siirtynyt vuoden 2017 lopussa Imatran Kurkvuoreen uusiin toimitiloihin. Yrityksen palveluksessa on n. 20 vakituista työntekijää.
Lisätietoja yrityksestä www.riverplast.fi.
Toimenkuva
River Plast Oy hakee teknistä talousosaajaa monipuolisiin työtehtäviin Imatralle. Talousosaajana toimenkuvaasi kuuluvat teknisten tilausten käsittely, varastoinventaariot ja raaka-ainekäytön kirjaamiset. Työtehtäviisi kuuluvat myös taloushallinnon tehtävistä reskontran ja ostotilausten tiliöinnit sekä asiakkaiden kontaktointi liittyen toimitusten seurantaan. Toimituksia valvot ja seuraat yhdessä tuotantopäällikön kanssa.
Odotamme sinulta
Mikäli sinulla on kokemusta tuotantolaitoksen toiminnasta ja hallitset yllä mainittuja tehtäviä, voit olla etsimämme henkilö. Toivomme, että sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot, kyky katsoa asioita laajassa mittakaavassa ja nähdä myös tilannetta jo hyvän matkaa eteenpäin. Työssä onnistumisessa auttaa, kun pystyt työskentelemään paineen alla ja sinulla on tarpeeksi leveät hartiat vastuun kantamista varten. Vielä jos tietotekniikka ei ole sinulle vierasta ja osaat lukea teknisiä piirustuksia, niin laita toki hakemus meille.
Muut tiedot
River Plast Oy puolestaan tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, mahdollisuuden vaikuttaa uusien ohjausjärjestelmien käyttöönottoon ja tarvemäärityksiin, kasvavan yrityksen tuomat mahdollisuudet sekä tilaisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan.

Hae tehtävää CV ja hakemus palkkatoivomuksineen osoitteeseen hanna.anttonen@vmp.fi. Puhelintiedustelut ma – to 19 – 22.2.2018 Hanna Anttonen 040 3075604.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Hanna Anttonen, Hanna.Anttonen@vmp.fi, 040 307 5604
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 11.03.2018 mennessä.