(Poistunut julkaisusta)

Tekninen suunnittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haemme Iisalmelaiselle asiakkaallemme teknistä suunnittelijaa työskentelemään haastavissa, monipuolisissa ja mielenkiintoisissa suunnittelutehtävissä teknologiateollisuuden alalla.

Edellytämme sinulta metalli-tai muovitaustaista insinööri- tai teknikonkoulutusta sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Lisäksi sinulla tulee olla 2D- ja 3D-suunnitteluosaamista,  aiempaa työkokemusta suunnittelusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta. Eduksi katsotaan Autocad osaaminen.

 

Tehtäviin kuuluu osaamisen mukaan monipuolisesti niin teknisten dokumenttien käsittelyä kuin projektikohtaisten kaapistojen, teräsrakenteiden ja lasikuitu- ja muoviosien muottisuunnittelua. Työtehtävissäsi tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä eri toimintojen ja toimipisteiden kanssa.

Työ alkaa sopivimman hakijan löytyessä aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena, tavoitteena siirtyminen asiakkaamme omille kirjoille.

Jos haluat mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän ja katsot vaatimusten osuneen kohdallesi, jätä hakemus oheisen linkin kautta. Tarjolla huipputyö aidosti kansaivälisessä työympäristössä ammattitaitoisten tekijöiden joukossa.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.