(Poistunut julkaisusta)

Tekninen suunnittelija
Suomen kansallisooppera ja -baletti

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Suomen kansallisooppera ja –baletti sr hakee

Teknistä suunnittelijaa
vakinaiseen työsuhteeseen 1.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan

Vastaat itsenäisesti ooppera- ja balettiesitysten lavasteiden teknisestä suunnittelusta lavastajien pienoismallien ja suunnitelmien pohjalta. Työtehtäviisi kuuluu myös esim. pohja- ja leikkauskuvien piirtämistä, kokoonpanokuvien piirtämistä, teosten lavastelistauksen laatimista sekä kokoonpanojen ja osien suunnittelua ja mallintamista. Arvioit myös erilaisten vuokra-, osto- ja yhteistyöteosten sopivuutta sekä ohjeistat esim. lavastajia ja näyttämömestareita.

Valmistelet lavasteisiin liittyviä tarjouspyyntöjä, teet materiaalitilauksia sekä esittelet teknisiä konsepteja lavastamon ja näyttämön työryhmille. Osallistut teknisen suunnittelun viikkopalavereihin, teosten teknisiin palavereihin, sekä purku- ja palautekeskusteluihin. Työskentelet osana lavastamoa teknisessä suunnittelutoimistossa, esimiehenäsi lavastamon apulaispäällikkö.

Edellytämme soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. kone- tai konstruktiotekniikan insinööritutkinto), vähintään kolmen vuoden suunnittelukokemusta, innovatiivista ajattelukykyä ja valmiutta toteuttaa suunnitelmia alusta asti, kokemusta teknisten projektien läpiviemisestä, prototyyppimäisestä suunnittelusta ja tuotannosta sekä eri materiaaleista (puu, teräs, alumiini ja muovit), hyvää paineensietokykyä ja ahkeraa työotetta, hyvää hallintaa Inventor, AutoCad ja MS Office –työkaluista sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Katsomme suomen kielen taidon eduksi. Katsomme myös eduksi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta lavasterakenteiden suunnittelusta ja CNC-tekniikasta.

Lavastamon päällikkö Tapio Säkkinen antaa tehtävästä lisätietoja 18.7. klo 17.00–19.00 ja 8.8. klo 17.00–19.00 välisinä aikoina, puh. 040 7667573.

 Hakemukset pyydetään jättämään ma 15.8.2018 mennessä Kansallisoopperan ja -baletin internet-sivuilla (www.oopperabaletti.fi) olevaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään.