(Poistunut julkaisusta)

Tekninen suunnittelija
Tilamar Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Kasvumme ja kehityksemme varmistamiseksi vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme Lohjan toimipisteeseen

Teknistä suunnittelijaa

Tehtävässäsi vastaat asiakasprojektien 3D kalustekuvien suunnittelusta ja piirtämisestä sekä teknisten työnkuvien tekemisestä tuotannolle. Toimit aktiivisesti myynnin ja tuotannon kanssa varmistaen että kuvat vastaavat asiakkaiden tarpeita ja ovat laadultaan ja tarkkuudeltaan sovitun mukaisia. Mahdollistat omalla osaamisellasi ja tekemiselläsi projektien läpimenoajat aikataulussa.

Menestyt tehtävässä, mikäli

Sinulla on kykyä itsenäiseen, tavoitteelliseen ja jämäkkään tekemiseen.

Sinulla on kokemusta 3D suunnittelusta ja teknisestä piirtämisestä (Vertex tai vastaava) ja kokonaisvaltainen näkemys teollisesta tuotantoympäristöstä. Tunnet komponenttimaailmaa ja erilaisia hankintakanavia.

Olet avoin, joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Sinulla on halu kehittyä ja kehittää.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus.

Tilamar Oy tarjoaa sinulle vastuullisen, haasteellisen ja itsenäisen tehtävän kehittyvässä yrityksessä, jossa saat hyödyntää osaamistasi.

Tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa Target Headhunting Oy:ssä Jarmo Kauppinen puh. 0400-254 836. Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 7.5.2018 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > työhakijalle> avoimet työpaikat.