(Poistunut julkaisusta)

Tekninen suunnittelija – Tehomet Oy
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Tehomet on Pohjoismaiden suurin metallisten ja puisten erikoisvalaisinpylväiden, valaisinvarsien ja mastorakenteiden valmistaja. Tehomet on palkittu Suomessa ja ulkomailla lukuisilla tuote- ja yrittäjäpalkinnoilla. Yritys tunnetaan myös taloudellisesti vahvana ja luotettavana kumppanina.

Kurkkaa Tehometin tuotteisiin ja suunnittelijan työhön oheisesta linkistä:

https://www.youtube.com/watch?v=bH_Dg6dwEvo  

 

Haemme Tehomet Oy:lle teknistä suunnittelijaa Kangasniemelle. Odotamme sinulta teknistä koulutusta ja aiempaa teknisen puolen kokemusta valmistusmenetelmistä, suunnittelusta tai projektityöstä.  Eduksi katsomme, jos sinulla on 3D-suunnitteluosaamista, aiempaa työkokemusta suunnittelusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan myös ERP ja Autocad osaaminen.

Työtehtäviisi kuuluvat tuotannon tukeminen sisältäen ostotoimintaa alihankkijoilta ja valmistuspiirustusten sekä työmääräinten laadintaa. Tuleva roolisi Tehometilla räätälöityy kiinnostuneisuutesi ja osaamisesi mukaan.

Tämä työ antaa erittäin hyvän näkymän teollisuuden tilaustoimitus prosessin eri vaiheisiin. Tehomet tarjoaa nuorekkaan työilmapiirin, joustavat työajat ja koko tiimin tuen työhösi. Työ alkaa määräaikaisena työsuhteena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen henkilöllä on mahdollisuus siirtyä Tehometin työntekijäksi.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava Patrik Hujanen: patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai 0400480613

Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi tehtävään pikaisesti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.