(Poistunut julkaisusta)

Tekninen suunnittelija - Sance Ltd
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Sance Ltd on Raisiossa vuonna 2002 perustettu suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Yritys tuottaa suunnittelu- ja kokonaistoimituksia pääasiassa meriteollisuuteen, minkä lisäksi se toimii myös offshore- ja rakennusteollisuudessa. Sance Ltd on mukana laivateollisuuden reippaassa myötätuulessa ja onkin noussut merkittäväksi toimijaksi Turun talousalueella kuten myös kansainvälisesti. Yritys työllistää tällä hetkellä n. 60 henkilöä. Liikevaihtotavoite vuodelle 2018 on 6,5 miljoonaa euroa.

Sance Ltd etsii nyt voimakkaan kasvunsa tueksi innostunutta ja motivoitunutta laivojen

sisustusratkaisujen teknistä suunnittelijaa.

Ydintehtäväsi on löytää ja suunnitella toimivat rakenteelliset ratkaisut arkkitehtien suunnitelmien toteuttamiseksi ja kuvantaa ja dokumentoida ne selkeästi tarvittaville sidosryhmille.  Työskentelet pääasiassa seuraavien järjestelmien parissa: AutoCAD, SolidWorks, Excel ja muut MS Office -ohjelmat.

Tehtävä edellyttää huolellista ja järjestelmällistä työotetta, tiimihenkisyyttä, meriteollisuuden ymmärrystä sekä aiempaa suunnittelukokemusta ja soveltuvaa koulutusta. Luonteeltasi olet itsenäinen ja sekä positiivinen ja sinulla on luontainen kyky navigoida eri sidosryhmien välillä.

Voit olla jo pidempään alan projekteja satamaan menestyksekkäästi luotsannut merikarhu tai vasta meriteollisuuteen innokkaasti tähtäävä maakrapu. Tärkeintä on motivoitunut asenne ja halu oppia uutta!

Tehtävässä menestyminen edellyttää englannin kielen osaamista, sillä osa kommunikoinnista eri sidosryhmien välillä tapahtuu englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen roolin organisaatiossa, jota luotsaa intohimoinen kapteeni ammattitaitoisen ja sitoutuneen miehistönsä kera. Saat tarvittavan tuen, mahtavat kollegat ja kilpailukykyisen palkan kehittymismahdollisuuksineen. Mikäli haluat lähteä kanssamme matkalle, hae tehtävää pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen p. 010 2306523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 300 euroa.

Voit vinkata osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/.