Tekninen suunnittelija (LVI) Tuusulaan
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019
Haluaisitko kokoaikaisen ja monipuolisen työn teknisen suunnittelun puolelta kiinnostavasta työympäristöstä? Etsimme nyt kokoaikaista teknistä suunnittelijaa asiakkaallemme Tuusulaan. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä haastamaan itseäsi vastuullisen ja itsenäisen työn parissa. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista teknistä suunnittelijaa Tuusulaan!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina ETS Nord Oy:llä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan CAD-ohjelmalla toimivia ratkaisuja LVI-toimistoille. Aluksi toimit avustavissa projektiluontoisissa tehtävissä, mutta taitojesi karttuessa pääset työskentelemään itsenäisemmin, ja siten tekemisiin myös suunnittelutoimistojen kanssa. Sinut tullaan perehdyttämään tehtävään.

Tehtävä sopii sinulle, joka omaat aikaansaavan, omatoimisen ja tarkan työotteen, sekä haluat päästä kehittymään työssäsi. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä tekemään ratkaisuja ja päätöksiä itsenäisesti. Jos et pelkää haasteita, voi kyseinen työ olla juuri kuin sinulle tehty! Mukavana lisänä pääset osaksi energistä työyhteisöä ja vastuullista yritystä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on opintojensa loppusuoralla tai vastavalmistunut henkilö (esim. talotekniikka) ja sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta suunnittelutehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää CAD-järjestelmän perusteiden osaamista sekä hyviä MS Office -taitoja. Tämän lisäksi hakijan tulee hallita ilmanvaihdon suunnittelun perusteet sekä kommunikoida suomen ja englannin kielellä sujuvasti.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva insinöörikoulutus (AMK/DI)
* Kokemusta suunnittelutehtävistä
* CAD-järjestelmän ja ilmanvaihdon suunnittelun perusteet hallinnassa
* Itsenäinen ja oma-aloitteinen työote
* Hyvät MS Office -taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksesi katsotaan myös ruotsin ja viron kielen osaaminen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta

Paikka: Tuusula

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 25.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
ETS Nord on kansainvälinen vuonna 1998 perustettu osakeyhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi tuotteita ilmanvaihtoon. Haluamme olla yksi Pohjoismaiden johtavista ilmanvaihtotuotteiden valmistajista ja jakeluketjuista. Tavoitteen saavuttamisen edellytyksenä on asiakaskeskeisyys, työntekijöiden osallistuminen, läpinäkyvyys, kustannustehokkuus, hyvät suhteet tavarantoimittajiin, jatkuva kehittyminen ja ympäristöystävällisyys. Joustavana, kokeneena ja kustannustehokkaana ilmanvaihtotuotteiden valmistajana autamme yhteistyökumppaneitamme toimintansa tehostamisessa ja kilpailukykynsä maksimoimisessa.
ETS Nord tarjoaa työntekijälle rennon ja avoimen työilmapiirin lisäksi mahdollisuuden kehittyä työurallaan omien halujen ja kykyjen mukaan.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238770
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tuusula