(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN SUUNNITTELIJA, Kuopio
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019
Oy Scantarp Ab on osa NHK Group AB konsernia, jolla on yhteensä 5 toimipaikka Ruotsissa ja Suomessa. NHK konserni on Pohjois-Euroopan suurin päällystettyjen kankaiden jalostaja. NHK konsernin liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa ja se työllistää työllistää yhteensä noin 250 henkilöä.
Oy Scantarp Ab suunnittelee, valmistaa ja markkinoi termoplastisilla materiaaleilla päällystettyjä teknisiä kankaita. Yritys on Pohjois-Euroopan johtava valmistaja, jonka tuotannosta noin 60 % toimitetaan Ruotsiin, Norjaan, Keski-Eurooppaan, Balttiaan ja Venäjälle. Yhtiö on kehittänyt tuotteitaan ja valmistusteknologiaansa yli puolen vuosisadan ajan yhteistyössä asiakkaidensa ja raaka-ainetoimittajiensa kanssa. Vahva kokemus ja asiantuntemus näkyvät asiakkaillemme laajana tuotevalikoimana, yksilöllisenä palveluna ja toimitusvarmuutena. Vuosittainen noin 16 miljoonan euron liikevaihto Oy Scantarp Ab:ssä saavutetaan 70 ammattilaisen voimin.
 
Haemme asiakkaallemme Oy Scantarp Ab:lle
 
TEKNISTÄ SUUNNITTELIJAA
 
tuotesuunnittelutehtäviin. Tehtävät koostuvat pääosin kangassuunnittelusta, johon saat kattavan perehdytyksen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu metallirunkojen ja lisäosien suunnittelua. Voit olla jo valmiimpi konkari tai suunnittelu-urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä on, että haluat kehittää omaa osaamistasi, sillä tavoitteenamme on saada sinusta asiantunteva myynnin ja tuotannon tekninen tuki tulevaisuudessa. Toivomme, että sinulla on myönteinen suhtautuminen lähteä myös reissun päälle silloin tällöin.
 
Odotamme sinulta:
 
- CAD-ohjelmien osaamista
- 3D-suunnittelun osaamista
- yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- sitoutuneisuutta ja itsenäistä työotetta
- tarkkuutta ja joustavuutta
- näppäriä it-taitoja
- hyvää englannin kielen taitoa
 
Tarjoamme:
 
- mielenkiintoisen ja mukavan työnkuvan
- viihtyisän ja hyvän työporukan
- kattavan perehdytyksen
- kokoaikaisen arkityön
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan asiakkaamme palvelukseen. Aloitus on tehtävässä sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian.
 
Hae tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.experis.fi kyseiseen tehtävään viimeistään 15.9.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen arkisin klo 9 - 10 p. 050 300 4372,  tiina.venalainen@manpowergroup.fi
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.