(Poistunut julkaisusta)

Tekninen sisämyyjä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Oy Grundfos Pumput Ab:lle teknistä myyjää osaksi intohimoista myyntitiimiä! Jos olet tekniseltä alalta valmistunut ratkaisukeskeinen myynnin ammattilainen ja omaat oppimishaluisen asenteen sekä intoa palvella asiakkaita parhaimmalla mahdollisella tavalla, voit olla etsimämme henkilö! Lue lisää alta ja hae osaksi Grundfosin menestystarinaa jo tänään!
KUVAUS
Tiimissä työskentely on vauhdikasta, päiviä täynnä naurua ja sosiaalisuutta, mutta myös itsenäistä puurtamista. Mahtavia työkavereita ja avointa keskustelua. Yhteishenkeä ja yhteistyötä. Tsemppiä aina silloin, kun sitä tarvitsee.

Teknisen myyjän tehtävässä pääset toimimaan monipuolisissa työtehtävissä osana yrityksen kansainvälistä ilmapiiriä ja innostavaa myyntitiimiä. Pääset palvelemaan yrityksen uusia ja jo olemassa olevia asiakkaita sekä auttamaan heitä heille parhaiten sopivien ratkaisujen löytämisessä. Pidät yhteyttä asiakkaisiin pääasiassa sähköpostitse ja puhelimitse yrityksen toimistolta käsin. Tyypilliseen työpäivääsi kuuluvat esimerkiksi tarjousten suunnittelu, tilausten tekeminen ja asiakkaisiin yhteydenpito.

Tehtävä tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden päästä työskentelemään teknisenä myyjänä isossa kansainvälisessä konsernissa, joka tarjoaa työntekijöilleen paljon mahdollisuuksia kehittyä ja edetä yrityksen sisällä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukea yrityksen myyntitiimiltä, jotta pääset kasvamaan myynnin ammattilaiseksi!

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen
* Mukavat työkaverit ja tiimin tuen
* Kasvumahdollisuuksia yrityksen sisällä

TYÖNKUVA

* Yhteydenpito asiakkaiden kanssa
* Tarjousten suunnittelu
* Tilausten tekeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tekninen koulutustausta (esim. LVI, sähkö, automaatio tai mekaniikka)
* Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai myynnistä
* Ratkaisukeskeinen ja oppimishaluinen asenne
* Omatoiminen ja ahkera työote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Persoonaltasi olet:


* Positiivinen tiimityöskentelijä
* Yhteistyökykyinen
* Oma-aloitteinen
* Asiakaspalveluhenkinen


Ruotsin kielen taito ja/tai aikaisempi käyttökokemus SAP-ohjelmasta nähdään suurena etuna.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Vantaa, Trukkikuja 1
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Grundfos Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Oy GRUNDFOS Pumput Ab on maailman johtavan pumppuvalmistajan Suomen myyntiyksikkö, jolla on toimintaa koko Suomessa. Yli 80 alan ammattilaista on valjastettu palvelemaan asiakkaitamme.
Grundfos on maailman johtavia vedenkäsittelyteknologiaan erikoistuneita yhtiöitä. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme kaikki tarvittavat tuotteet, ja tarjota pumppujärjestelmiä, joissa yhdistyvät luotettavuus, kustannustehokkuus ja uusimmat innovaatiot. Laadukkaista tuotteistamme löytyvät maan parhaat kiertovesipumput, vesihuolto-osaaminen, monipuoliset teollisuuspumput, digitaalista tekniikkaa edustavat annostelupumput, jäte- ja harmaavesipumput pienistä aina talonkokoisiin pumppuasemiin, sekä kattava huoltopalvelu kaikille tuotteillemme.