(Poistunut julkaisusta)

Tekninen seniorikonsultti, Analytiikka
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Avarea on nyt osa Digia Oyj:tä! Päämääränämme on tuottaa analytiikan avuin asiakkaille parasta mahdollista tietoa liiketoiminnan johtamiseen; Analyyttiset Aivomme ovat alansa huippuasiantuntijoita!

Uskomme dataan ja sen tuottamaan kilpailuetuun – haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään mahdollisuudet analytiikan hyödyntämiseen sekä lisäämään heidän näkyvyyttään liiketoimintaan. Olemme olleet toteuttamassa mm. Valtiokonttorin tietovaraston sekä Valion kannattavuusjärjestelmän, muistakin projektistamme löydät tietoa täältä. Asiakkaillemme haluamme olla mieluummin kumppani, kuin toimittaja. Kokemusta meillä on kertynyt jo vuodesta 2009, mutta henkseleiden paukuttelun sijaan haluamme keskittyä uuden oppimiseen.

Etsimme sinua tiimiimme, teknisesti taitava Seniorikonsultti

Vahvoilla olet mikäli:

  • Sinulla on useamman vuoden kokemus analytiikan teknisten ratkaisuvaihtoehtojen arvioinnista (BI), ratkaisujen teknisestä suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta annettujen tai kerättyjen vaatimusten pohjalta.
  • Kykenet arvioimaan asiakkaan tarvetta tilannekohtaisesti ja osaat ohjata häntä kohti sopivinta vaihtoehtoa, omaat asiakaslähtöisen ja konsultoivan asenteen.
  • Sinulla on kokemusta tiedon hallinnasta, tietokannoista, integraatiovälineistä sekä pilvialustoista. Lisäksi arvostetamme kokemusta tiedon visualisoinnista ja jakelusta.
  • Sinulla on rohkeutta haastaa perinteiset ratkaisut parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

Meillä törmäät väistämättä esimerkiksi seuraaviin käsitteisiin ja teknologioihin: Data Lake, ETL/ELT, Azure, AWS, SQL Server, Oracle, Hadoop, SSIS, Informatica, Pentaho, SAS DIS, Base SAS, SAS VA, Power BI, Tableau ja Qlik. Kaikkea tätä ei tarvitse osata, mutta seniorikonsultiltamme toivomme vahvaa osaamista useista edellä mainituista.

Vahvuutemme on kyky toimia ja tehdä, emme halua luoda vain paperikonsepteja, joita kukaan ei vielä käytä. Käärimme tarvittaessa hihat ja teemme myös rutiinihommia, jos se mahdollistaa myöhemmin paremman polun edistyksellisen analytiikan kehittymiselle. Digia tarjoaa meille ison yrityksen kotisatamaksi, ja sitä myöten myös urapolkumahdollisuudet ovat monipuoliset. Meiltä voit odottaa:

  • Osaavia ja mukavia Analyyttisiä Aivoja työkavereina
  • Mahdollisuuksia omien halujen ja kykyjen mukaan työnkuvan/roolin sekä taitojen kehittämiseen merkityksellisten projektien parissa sekä erilaisten koulutusten avulla
  • (Välttämättömiä) tilaisuuksia kehittää ja johtaa itseään
  • Sopivimpia teknologioita ja työkaluja
  • Kokeilunhalua uuden oppimiseen
  • Kilpailukykyistä palkkausta, etuja ja fasiliteetteja.

Töitä tulet tekemään toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäessä (Digian pääkonttori), asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää Instagramissa @avarea_analytics ja @digiaonline .

Mikäli haluat tiedustella lisää työmahdollisuudesta meillä, lähetä sähköpostia osoitteeseen ida.saastamoinen@digia.com tai kysele lisää vaikkapa LinkedInissä (Ida Saastamoinen). Myös whatsapp käytössä arkisin 8-16 numerossa 0447661457 (meiltä pääsee myös kotiin ennen puoli ysin uutisia).