(Poistunut julkaisusta)

Tekninen projektipäällikkö
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019
Oletko kehittymishaluinen ja ratkaisukeskeinen insinööri, jolla on jo aiempaa kokemusta suunnittelutehtävistä ja projektien parissa työskentelystä? Toimitko luontevasti asiakaskontakteissa ja otat mielelläsi vastuuta työstäsi? Etsimme Ascom Oy:lle Turkuun kokoaikaista teknistä projektipäällikköä vastaamaan ohjelmisto- ja laitetoimitusprojektien läpiviennistä. Mikäli haluat päästä kehittämään osaamistasi projektien läpiviennin parissa osaavassa ja kokeneessa työyhteisössä, lue lisää ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset toimimaan yrityksessä, joka on terveydenhuollon kommunikaatio-, mobiilien työnkulku- ja ICT-ratkaisujen globaali toimittaja. Työnkuvasi koostuu pitkälti niin projektien läpiviennistä itsenäisesti kuin suunnittelutehtävistä. Tulevaisuudessa työ tulee olemaan enemmän projektihallintaan liittyviä tehtäviä, mutta vielä muutoksen läpimenoaikana työskentelet myös teknisissä suunnittelutehtävissä.

Toimit läheisessä yhteistyössä sisäisesti kenttähenkilökunnan kanssa sekä muiden teknisen henkilöiden kanssa. Ascomilla on käytössä omat työkalut ja järjestelmät, joihin saa kattavan perehdytyksen työn alussa.

Tarjoamme


* Pääset mukaan kasvavaan terveydenhuollon toimialueeseen ja oppimaan paljon uutta
* Paljon erilaisia hankkeita ja projekteja sairaalatekniikan osalta
* Hyvän työnantajan, jossa tiimityö toimii ja mahdollisuus joustavaan työntekoon sekä käytännönläheisen perehdytyksen

TYÖNKUVA

* Projektinhallintaan liittyvät tehtävät
* Toiminnallisuusmäärittelyt
* Suunnittelu- ja projektidokumenttien tuottaminen
* Järjestelmien konfiguroinnit
* Projektin käyttöönottovaiheen aikaiset tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva tekninen koulutustausta (esim. sähkötekniikan, tietotekniikan, tai terveysteknologian parista)
* min. 2 - 3 vuotta kokemusta suunnittelutehtävistä (esim. ip-verkkojen, sairaalatekniikan tai sähkösuunnittelun parista)
* Kokemusta projektien parissa työskentelystä
* Kyky itsenäiseen projektinvetämiseen ja suunnittelutyöhön
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Persoonana olet:
* Aktiivinen ja omatoiminen
* Järjestelmällinen
* Yhteistyökykyinen

Eduksi katsotaan kiinnostus terveyden toimialaa kohtaan.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Turku
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ascom Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Ascom Oy on terveydenhuolto- ja sosiaalialan viestintä- ja henkilöturvajärjestelmien toimittaja, joka tarjoaa ratkaisujaan mm. sairaaloihin, palvelutaloihin ja itsenäiseen asumiseen. Suomessa työskentelee 40 henkilöä ja he kuuluvat maailmanlaajuiseen konserniin.