(Poistunut julkaisusta)

Tekninen projektipäällikkö
Firstbeat Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Oletko toiminut ohjelmistoprojektien vetäjänä jo usean vuoden ajan ja toivot työllesi lisää merkityksellisyyttä, yhteisöllisyyttä ja mahdollisuutta uuden oppimiseen? Miltä kuulostaa työpaikka, jossa työskentelet yrityksen omassa tuotekehitystiimissä ja kehität uutta merkittävää verkkopalvelua, joka parantaa ihmisten hyvinvointia maailmanlaajuisesti?

Kokemus ja osaaminen
Arvostamme aiempaa kokemusta ohjelmistoprojektien johtamisesta, ketteristä ohjelmistokehitysmalleista sekä yleisimmistä projektinhallintatyökaluista. Kokeneena projektipäällikkönä pystyt keskustelemaan sujuvasti niin tuoteomistajien, kehitystiimin kuin myös muiden tuotekehitykseemme liittyvien sidosryhmien kanssa. Voit olla niin agile coach -henkinen tiiminvetäjä tai koodaava projektipäällikkö, mutta tärkeintä on, että pystyt omalla esimerkilläsi ja persoonallasi luomaan uuteen tiimiin yhteisöllisyyttä ja inspiraatiota, sekä valmentamaan nuorempia ohjelmistokehittäjiä.

Paikkakunta
Jyväskylä. Tuotekehitystiimimme sijaitsee Jyväskylässä. Työn onnistumisen kannalta on keskeistä, että pystyt osallistumaan tiimin päivittäiseen toimintaan Jyväskylässä.

Haku
Lähetä CV ja hakemuksesi oheisen sähköisen lomakkeen kautta viimeistään 31.1.2019. Mainitse myös palkkatoiveesi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.