(Poistunut julkaisusta)

Tekninen Projektipäällikkö
Firstbeat Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Haluatko tulla mukaan kansainvälistyvään huipputeknologian yritykseen edistämään miljoonien ihmisten hyvinvointia? Nyt on mahdollisuutesi sillä seuraava tehtäväsi on johtaa tuotekehitystiimissämme mielenkiintoiset projektit ideasta toteutukseen!

Etsimme nyt teknistä projektipäällikköä tuotekehitystiimiimme. Tässä tehtävässä otat vastuun meidän ohjelmistoprojektien viemisestä suunnittelupöydältä valmiiksi tuotteeksi. Tehtävässäsi toimit ketterän ohjelmistokehitystiimin vetäjänä työskennellen samalla tiiviissä yhteistyössä liiketoimintapuolen kanssa. Tämän lisäksi osallistut projektinhallintamenetelmien ja työtapojen kehittämiseen ja omalta osaltasi pääset vaikuttamaan toimintamme jatkuvaan parantamiseen.

Onnistut teknisenä projektipäällikkönä, kun sinulta löytyy osaamista seuraavista osa-alueista:

  • Johtamis- ja organisointikykyä

  • Osaamista eri JavaScript-frameworkien parissa työskentelystä

  • Java back-end -osaaminen katsotaan eduksi

  • Hyvää englannin kielen taitoa

  • Oma-aloitteisuutta sekä intoa kehittää niin itseäsi kuin tiimiäsi

Täällä sinua odottaa energinen, nuorekas ja joustava työympäristö Jyväskylän keskustassa. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi alan uusimpien teknologioiden parissa. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa ja aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuvaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Sivil (0400 358 878 / tomi.sivil@barona.fi) ja Tomi Niskanen (050 5131 633 / tomi.niskanen@barona.fi).