(Poistunut julkaisusta)

Tekninen projektipäällikkö
TV Tools Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Haemme

Haemme teknistä projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan broadcast- ja media-alan mielenkiintoisimpia projekteja valtameriristeilijöiden parissa hyödyntäen uusimpia teknologioita. Asiakkaina ovat maailman johtavat laivanvarustamot ja telakat. Työskentelet Helsingin ja Turun toimipisteissämme sekä Turun ja Saksan telakoilla.

Odotamme

Odotamme sinulta dynaamista ja vastuullista otetta työntekoon, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä intohimoa teknologiaa kohtaan. Saatat olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on halu ja kyky ottaa ja pitää asiat hallussa varmoin ottein tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi kaikilla on kivempaa, jos olet ”hyvä tyyppi”. Meillä pääset myös itse vaikuttamaan projektiesi toteutusprosesseihin.

Eduksi katsomme seuraavia:

  • Kokemus projektipäällikön roolista isoissa monitoimittajaprojekteissa
  • Tekninen osaaminen (ICT, broadcast, media)
  • Kokemus teknisten järjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta
  • Suunnitteluohjelmistojen osaaminen (AutoCAD, MS Visio, Omnigraffle)
  • Kokemus teknisten dokumentaatioiden koostamisesta
  • Kommunikointi- ja viestintätaidot
  • Saksan kielen osaaminen
  • Rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin

Sinun ei tarvitse olla mestari kaikessa – tärkeämpää on, että sinulla on intoa oppia uutta sekä sisua hoitaa hommat kunnialla maaliin.

Tarjoamme

Meillä olet taitavien työkavereiden seurassa ja työskentelet toimivilla työkaluilla media-alan mielenkiintoisimpien projektien parissa. Tarjoamme tietysti myös kilpailukykyisen palkan.

Kasvatamme tiimiämme heti kun sopiva osaaja löytyy, joten lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 6.6. osoitteeseen rekry@tvtools.fi.

Lisätietoa yrityksestämme löydät sivuiltamme www.tvtools.fi

Tule timanttiseen tiimiimme!