(Poistunut julkaisusta)

Tekninen projektipäällikkö
Serres Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Vahvan kasvun myötä haemme Kauhajoelle tai Espooseen

TEKNISTÄ PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan projektien operatiivisesta johtamisesta. Tehtäviisi kuuluu projektien kokonaisvaltainen aikataulun, talouden ja resurssien hallinta. Osallistut projektitoiminnan kehittämiseen ja projektitoimiston operatiivisiin tehtäviin, sekä tarvittaessa uusien/nykyisten tuoteratkaisujen ideoimiseen, kehittämiseen ja suunnittelemiseen. Toimit projektipäällikkönä, teknisenä asiantuntijana tai suunnittelijana tuotekehitysprojekteissa.

Odotamme sinulta vähintään AMK tasoista koulutusta sekä usean vuoden kokemusta vaativien projektien projektipäällikkönä toimimisesta ja tuotekehitys-/suunnittelutehtävistä. Kykenet johtamaan projektiryhmää tavoitteiden saavuttamisessa määrätietoisella ja päättäväisellä tavalla. Osaat laatia selkeät kirjalliset ohjeet sekä suunnitelmat.  Sinulla on sujuva englannin kielen taito.

Tarjoamme vastuullisen ja mielekkään tehtävän sekä mahdollisuuden toimia osana kasvavaa, kansainvälisesti menestyvää ja kehittyvää yritystä. Serres Oy on työnantajana luotettava, varma ja arvostettu. Meillä on hyvä työilmapiiri ja motivoituneet työntekijät.

Lisätietoa tehtävästä saat 9.2.2018 klo 12 – 16 tai 16.2.2018 klo 16-17 tuotekehityspäällikkö Joni Ketolalta p. 040 53 89 847. Lähetä ansioluettelon sisältävä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.2.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@serres.fi. Merkitse hakemuksen otsikkoon hakemasi tehtävän nimi ja paikkakunta.