(Poistunut julkaisusta)

Tekninen projektipäällikkö, Viria Security Oy
Viria Security Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018
Viria Security Oy on yksi Suomen suurimmista turva-alan yhtiöistä. Sen liiketoimintaan kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan, lukitukseen ja kyberturvallisuuteen liittyen sekä niihin liittyvät palvelut ja etähallinta.

Viria Security Oy:n valtakunnanlaajuinen verkosto takaa yhtenäisen tarjoaman, asiantuntemuksen ja resurssit kaikkialla Suomessa. 20 paikkakunnan ja 300 ammattilaisen voimin Viria Security Oy rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut. Viria Security Oy on osa Viria-konsernia, joka on yritysturvallisuuden ja tiedon hyödyntämisen edelläkävijä. www.viria.fi

Haemme asiakkaallemme Viria Security Oy:lle teknistä projektipäällikköä Mikkelin ja Savonlinnan toimipisteisiin.

Tekninen projektipäällikkö vastaa vaativien turvallisuustekniikan asiakastoimitusten projektinhallinnasta. Teknisen projektipäällikön tehtäviin kuuluu erikokoisten toimitusprojektien suunnittelu ja vastuu niiden etenemisestä ja kustannusseurannasta, laadunvarmistus, teknisten turvajärjestelmien myynnin tuki sekä niiden käyttöönotto ja koulutus.

Tekninen projektipäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa ja hänellä on tärkeä rooli asiakkuuksien hallinnassa. Työ painottuu Etelä-Savon alueelle ja toimipaikkana on Mikkeli tai Savonlinna, mutta tarvittaessa työskennellään myös muualla Suomessa.

Odotamme hakijalta kokemusta projektinhallinnasta, niin hallinnollisella kuin käytännön tasolla (on-site) sekä vahvoja näyttöjä edellä mainittuihin työtehtäviin liittyen. Erityisesti sähköturvallisuustekniikan tai ICT – alan osaaminen ja käytännön asennustekninen kokemus luetaan eduksi.

Viria Security Oy tarjoaa vakituisen kokopäivätyön osana kehittyvää yritystä ja työyhteisöä, jossa työntekijöiden kehittymismahdollisuuksia tuetaan ja heitä autetaan tulemaan alan ammattilaisiksi.

Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja nuhteeton tausta on edellytys työsuhteelle. Työ alkaa syksyllä 2018 tai heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Viria Security Oy:n Marko Poutiainen puh. 050 401 7859.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta!