(Poistunut julkaisusta)

Tekninen projektipäällikkö - Vantaa
Standi People Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Standi People Oy on kohtaamismarkkinointitoimisto, joka toteuttaa asiakkailleen visuaaliset tilat suunnittelusta toteutukseen inhouse tuotannoillaan kokonaisvaltaisesti. Kohteena ovat design-näyttelyosastot, yritystapahtumat, toimitilat ja ravintolat. Toteutamme vuosittain noin 300 projektia, joista 40-50 ulkomailla, joten toimintamme on elävää ja kansainvälistä. Asiakkaitamme ovat suomalaiset ja kansainväliset yritykset sekä julkisen sektorin organisaatiot. Vuonna 1987 perustetussa yhtiössämme työskentelee nykyisin 33 vakituista kohtaamismarkkinoin ammattilaista. www.standi.fi
Etsimme yhteistyössä asiakasyrityksemme Standi People Oy:n kanssa heille teknistä projektipäällikköä. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa ja se alkaa sopimuksen mukaan elokuun aikana.
Teknisenä projektipäällikkönä vastaat projektien läpiviennistä teknisesti, tuotannollisesti, laadullisesti ja aikataulullisesti. Projektin aikataulutus ja aloituspalaverien pitäminen yhdessä asiakkaiden kanssa kuuluu myös tehtäviin. Lisäksi tekninen projektipäällikkö vastaa projektiin liittyvien ohjeiden teknisestä laadusta ja niiden täydennyksestä sekä rakenne- ja mittakuvien piirtämisestä. Tiivis yhteistyö alihankkijoiden ja muiden Standilaisten kanssa on myös arkeasi. Tehtävässäsi tulet olemaan keskeisessä roolissa asiakasrajapinnassa myynnin ja tuotannon välissä. 
Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, esim. puualan tekniikan saralta ja aikaisempaa työkokemusta koulutustasi vastaavista tehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta. Omaat hyvät sosiaaliset yhteistyötaidot ja työskentelytavoiltasi olet asiakaslähtöinen, organisointikykyinen, toimeen tarttuva ja vastuuntoinen. Onnistuaksesi työssäsi sinulla olisi hyvä olla ymmärrystä AV-tekniikasta, suurkuva tulostamisesta, mittatilauskalusteiden ja -rakenteiden valmistuksesta, logistiikasta tai jostakin näistä osa-alueista. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin.Tietotekniset taidot sinulla on hyvät ja Excelin käyttö sujuu erinomaisesti. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.
Standi People Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän, kannustavan ja vastuuntuntoisen työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, niin voit olla yhteydessä Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan, puh. 030 6090 513. Parhaiten tavoitat Jaanan tiistaina 18.6. klo 14-15, tiistaina 25.6. klo 10-11 ja torstaina 4.7. klo 9-10. Olisitko sinä Standi Peoplen uusi tekninen projektipäällikkö? Jos kiinnostuit tehtävästä ja koet sen omaksesi, niin jätä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera heti, kuitenkin viimeistään 22.7.2019 mennessä osoitteeseen kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan.