(Poistunut julkaisusta)

Tekninen projektipäällikkö Nuuka Solutions Oy:lle Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018



Työn kuvaus:
  Nuuka on voimakkaassa kasvussa oleva rakennusten tehokkaaseen käyttöön, energiatehokkuuteen, vastuullisuuteen, sekä älykkäisiin toimintaympäristöihin keskittynyt ohjelmistoyhtiö. Olemme tuoneet markkinoille uusia teknologioita rakennusten toiminnan tehostamiseen ja käyttömukavuuden parantamiseen ja toimimme markkinoiden johtavien älykkäiden rakennusten kehittäjien kanssa pääosin Pohjoismaissa, Hollannissa ja Yhdysvalloissa. Teemme rakennuksista älykkäitä!
 
 
Etsimme asiakkaallemme Nuuka Solutions Oy:lle Teknistä projektipäällikköä Helsingin toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti.
 
 
Toivomme hakijoilta teknistä koulutusta, kuten automaatio-, tietoliikenne- tai tietotekniikan alalta. Työssä on etätyömahdollisuus, mutta ensisijaisesti haemme ehdokkaita Etelä-Suomen alueelta. Tehtävää hakevalla henkilöllä tulisi lisäksi olla valmius matkustamaan noin 50 päivää vuodessa. Voit olla vielä urasi alussa, mutta sinulta täytyy löytyä luontaista kiinnostusta uusiin teknisiin asioihin. Hyvä englannin kielen taito on välttämätön tehtävässä menestymiseksi. Muu kielitaito, kuten ruotsi ja hollanti, ovat eduksi tehtävää hakiessa.
 

Tehtävässä vastaat monipuolisesti projektien hallintaan ja läpiviemiseen liittyvistä tehtävistä. Vastuusi pitävät sisällään esimerkiksi yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä muihin sidosryhmiin, teknisten asioiden jatkuvaa selvittämistä, palaverien järjestämistä, tuotteisiin liittyvää konsultointia sekä muita projektien hallintaan liittyviä tehtäviä.
 

Projektien toimituksia on mahdollisuus hoitaa etänä ja asiakasprojektien kestot vaihtelevat kahden päivän ja kahden viikon välillä. Asiakasprojektisi tulevat sijaitsemaan pääsääntöisesti Suomessa, mutta kokemuksesi karttuessa sinulla on mahdollisuus hoitaa myös kansainvälisiä projekteja.
 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet. Tarvittavat työvälineet ja mahdolliset vaadittavat toimistotarvikkeet kotitoimistoosi. Sinulle annetaan vapaus oman tehtäväsi suorittamiseen, mutta samalla saat tarvittaessa tukea ammattitaitoisilta kollegoilta. Tehtävässä pääset osaksi nuorekasta ja kansainvälistä työyhteisöä.
 
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä Adeccolta antaa HR Consultant Pietari Salmi, p. 0408204007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 10.7. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .

Asiakkaan tehtävänimike:  Projektipäällikkö


Sijainti:  LOHJA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pietari Salmi


Toimipaikka:  Kotka