(Poistunut julkaisusta)

Tekninen projektipäällikkö, LVI
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme hakee LVI-alan ammattilaista 

TEKNISEN PROJEKTIPÄÄLLIKÖN TEHTÄVÄÄN

Uudessa tehtävässä pääset hyödyntämään kylmä- ja/tai LVI- tekniikan osaamistasi projektien teknisessä suunnittelussa, kehittämisessä ja johtamisessa.

Tehtävänäsi on viedä projektit menestyksekkäästi läpi sovitussa aikataulussa ja budjetissa pysyen. Olet mukana kartoittamassa ja suunnittelemassa asiakkaan tarpeita vastaavia ratkaisuja. Toimit yhteyshenkilönä aliurakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja asiakkaan välillä.

Toimeksiannon takana on menestyvä kylmäalan perheyritys Päijät-Hämeestä. Yritys tarjoaa valitulle mielenkiintoisen työn innovatiivisten kaupan kylmäjärjestelmien parissa ja monipuoliset työsuhde-edut. Avoin työilmapiiri ja mukautuva työympäristö tarjoavat hyvän mahdollisuuden oman työnkuvan kehittämiseen.

Tehtävässä onnistut parhaiten, kun olet innovatiivinen, ratkaisukeskeinen ja positiivisen asenteen omaava tiimityöskentelijä. Hoidat ammattitaitoisesti tiukempiakin tilanteita ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi alan sanastoa hyödyntäen. Asiakaskohteet sijaitsevat ympäri Suomea, matkustaminen kuuluu osaksi työnkuvaa. Eduksi luetaan kylmätekniikan tuntemus.

Aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti. Työpaikka sijaitsee Lahdessa, mahdollisuus myös etätyöskentelyyn.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä ystävällisesti hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten kandidaattien haastattelut välittömästi, sillä tehtävä täytetään nopealla aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Bettina Klinge, Aalto Henkilöstöpalvelut, puh. 050 3379694, bettina.klinge@aaltovoima.fi

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.