(Poistunut julkaisusta)

Tekninen projektipäällikkö / asiantuntija
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme teknistä projektipäällikköä/ asiantuntijaa.

Tehtävänäsi on osallistua Omaolo-palvelun kehittämiseen tuoteomistajan työparina sprinttien suunnittelussa, läpiviemisessä ja katselmoinneissa. Tekninen projektipäällikkö/ asiantuntija tukee määrittelyjen tekemisessä, vaatimusten kirjoittamisessa ja osallistuu lääkinnällisten laitteiden asetuksen mukaisen dokumentaation laatimiseen sekä varmistamiseen. Lisäksi rooliin kuuluu Omaolon kuntatoimijaverkoston teknisen ryhmän koordinointi ja yhteistyön edistäminen.  

Edellytämme aiempaa kokemusta sovelluskehityksestä ja erityisesti eduksi katsotaan kokemus ketterin menetelmin toteutetusta kehitystyöstä. Myös kokemus lääkinnällisten laitteiden kehittämisestä katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollosta sekä siellä käytetyistä järjestelmistä. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot sekä joustava työote. Innostut kehittämään jatkuvasti työtapoja ympäristössä, jossa yhdistyy ketterä kehittäminen sekä toimintaympäristö, johon liittyy paljon sääntelyä.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi osaavan ja mukavan työyhteisön tuella. Pääset tekemään merkityksellistä työtä meneillään olevan sote-uudistuksen parissa motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja viihtyisän työympäristön. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kuntatalossa ja suhtaudumme joustavasti etätyöhön. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 16.12.2019. Alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoa antaa Jonna Piiroinen, puh. 040 730 3044. Soittoajat ovat 11.12. klo. 9.30-10.30 ja 11.12. klo 16-17.