(Poistunut julkaisusta)

Tekninen projektijohtaja, elektroniikkainsinööri
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Asiakkaamme Kuori on kovassa kasvussa oleva startup-vaiheen ohittanut kasvuyritys (Top 10 kasvaja IT-yrityksissä) (https://www.kuori.tech/) ja etsimme heille kovalla draivilla varustettua, oma-aloitteista ja itsenäiseen työn suunnitteluun kykenevää monipuolisesti kokenutta tekniikan osaajaa, joka loistaa haastavissa projekteissa. Tehtäväkenttäsi muodostuu monipuolisten asiakasprojektien vetämisestä, suunnittelusta ja suunnittelutiimin johtamisesta aina tuotantoon saakka. Työskentelet pääasiassa Espoon toimistollamme, mutta matkustat myös koronan salliessa ympäri maailmaa tukemaan asiakkaiden käyttöönottoa ja tuotantoa.

Hyvällä tekijällä on mahdollisuus edetä nopeasti yrityksen ydintiimiin ja palkkausrakenne sekä kannustinjärjestelmä tulevat olemaan sen mukaiset.

Kuori on suomalainen näyttö- ja kosketusnäyttöratkaisuihin erikoistunut suunnittelu- ja tuotantoyritys. Kuori on asiakaslähtöinen yritys kaikessa toiminnassaan. Asiakaskunta koostuu isoista toimijoista, joiden joukosta löytyy lukuisia kansainvälisiä jättejä eri aloilta, urheilusta, vähittäiskaupasta ja rakennusteollisuudesta hoivapuolelle.

Odotamme valittavalta tekijältä ennakkoluulotonta heittäytymistä vaihteleviin tehtäviin. Tämän vuoksi sopivan henkilön taustaa tullaan arvioimaan avoimin mielin.

Hakijalla tulee olla rautainen kokemus elektroniikasta sekä osaamista tukeva tutkinto. Työkokemusta vaaditaan laajojen projektien tai hankkeiden vetämisestä tehokkaasti maaliin asti. Matkustusvalmius on ehdoton vaatimus, myös lyhyellä varoitusajalla.

Seuraavista asioista on etua ja näistä tullaan valitsemaan paras mahdollinen yhdistelmä:

- softapuolen tuntemus sillä tasolla, että osaat arvioida, kuinka haastava ohjelmistoprojekti on kyseessä sekä ymmärrys siitä mikä on ja ei ole mahdollista järjen rajoissa.

- kokemusta sopimusvalmistuksesta

- mekaniikan, materiaalien ja valmistuksen perustason ymmärrys on suuri etu

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää heti osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Recruitment Consultant Mikko Rämänen, 050 516 0054 / mikko.ramanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.