(Poistunut julkaisusta)

Tekninen piirtäjä/dokumentoija
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Etsimme teknistä piirtäjää/dokumentoijaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaan pääkonttorillemme!

 

Tehtävänäsi on toimia osana dokumentoinnin tiimiä, jossa keskeisimmät työtehtävät liittyvät asiakasdokumentaatioiden tuottamiseen ja niiden ylläpitoon. Työpäiväsi voi koostua esimerkiksi CAD:llä tehtävien dokumenttien toteutuksista, piirtämisestä ja dokumentoinnista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Certegon myynnin, suunnittelijoiden, tuotannon, asiakkaan teknisen ylläpitohenkilökunnan sekä eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi turvallisuusalalta, tekninen piirtäjä tai olet voinut kerryttää muuta työkokemusta, joka tukee tätä tehtävää. Tehtävä edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemus turvajärjestelmien dokumentointitehtävistä katsotaan ehdottomasti eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Arvostamme luotettavuutta, tarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja, avoimuutta, palveluhenkisyyttä ja kokonaisuuksien hallintaa.

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Tehtävä edellyttää viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia, jota varten sinulla tulee olla nuhteeton, rikosrekisteritön tausta.

Odotamme hakijalta:

  • aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • työtä pelkäämätöntä asennetta
  • tarkkuutta ja huolellisuutta sekä järjestelmällistä luonnetta
  • perus IT-taitoja (yleisimmät Office-ohjelmat)
  • kokemusta CAD-ohjelmien käytöstä sekä dokumentinhallinnasta

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Myyrmäessä. Vaikka työnteko on tänä päivänä entistä itsenäisempää ja etätyöpainotteista, edellyttää tämä tehtävä toimistolla käyntiä aina silloin tällöin. Tästä syystä toivoisimmekin, että asuisit pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Niina Aintila puhelimitse 045 788 40318, ti 24.11. 9-11 ja ma 30.11. 10-12 tai sähköpostitse niina.aintila@certego.fi

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Tekninen piirtäjä/-dokumentoija” 11.12.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi.

Huomioithan, että paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut voidaan aloittaa jo hakuprosessin aikana. Hae rohkeasti joukkoomme!