(Poistunut julkaisusta)

Tekninen piirtäjä/avustaja (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Helsingissä toimiva monialainen konsultti-, arkkitehti- ja insinööritalo etsii kauttamme teknistä piirtäjää/avustajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on toiminut alalla jo vuosikymmeniä ja sen asiakaskunta on vakiintunutta. Yritys tarjoaa asiakkaiden käyttöön laajan osaamisen ja kokonaissuunnittelun konsultoinnin, prosessisuunnittelun, arkkitehtuurin, rakenne-, LVI-, sähkö- ja kylmätekniikan alueilla sekä projektinjohto- ja rakennuttajapalveluissa.

Teknisen piirtäjän/avustajan työ vaatii käyttökokemusta Autocad-pohjaisesta suunnittelusta ja piirtämisen käytänteistä. Työnkuvaan kuuluu mm. projektipankkien ylläpito, tekninen piirtäminen ja teollisuus- ja prosessitekniikan piirrustusten laatiminen. Lisäksi tehtäväkuvaan kuuluu myös muut avustavat toimistotyöt.

Tehtävä edellyttää vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, tehtävään sopivaa koulutusta ja Autocad-ohjelman sujuvaa osaamista. Mallinnusohjelmien käyttökokemus katsotaan eduksi. Teet työtä tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa, joten yhteistyökyky on tarpeen. Kielitaitona suomi ja sujuva englanti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Tekninen piirtäjä/avustaja". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371.