(Poistunut julkaisusta)

Tekninen piirtäjä
Pirkanmaan Levytyö oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Pirkanmaan Levytyö Oy on metalliteollisuuden alihankintaan erikoistunut pitkän linjan perheyritys. Yritys valmistaa levy- ja hitsausrakenteita koneistettuina ja pintakäsiteltynä asiakkaiden monipuolisiin ja vaativiin tarpeisiin. Voit tutustua yrityksen toimintaan tarkemmin: www.pirkanmaanlevytyo.fi.

Etsimme asiakkaallemme Pirkanmaan Levytyö Oy:lle Tampereen Hervannan alueelle (Rusko)

TEKNISTÄ PIIRTÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu asiakkailta tulleiden kuvien piirtäminen puhtaaksi (kaikista tarvitaan DXF mallit polttokonetta varten).

Odotamme sinulta:
- CAD-ohjelmiston tai vastaavan käyttöä osattava
- soveltuvaa koulutustaustaa
- hyvää asennetta työntekoon ja intoa uuden oppimiseen

Eduksi katsotaan Nestix 2 ohjelmisto-osaaminen ja Oscar ERP järjestelmä -osaaminen, mutta nämä eivät ole välttämättömyyksiä ja niiden käyttö voidaan opettaa.

Tarjoamme sinulle:
- hyvän perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden kehittyä ammatissa, vaikka et omaisi vielä vankkaa ammattitaitoa
- toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
- Teknologiateollisuuden mukaisen palkkauksen ja muut ehdot

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti! Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 952 (arkisin klo 8-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.