(Poistunut julkaisusta)

Tekninen piirtäjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haemme asiakkaallemme metallialan yritykselle Ryttylään teknistä piirtäjää/määrälistaajaa!

Tehtäviisi tulee kuulumaan teräksen määrlistaus, teknisten piirustusten ja kuvien tarkistus sekä piirtäminen. Tulet toimimaan toimistolla sekä tarvittaessa työmailla. Työ on päivätyötä sijoittuen ma-pe akselille.

Jos olet ulospäinsuuntautunut ja oma-aloitteinen tekijä teknisen suunnittelun taustalla, saatat olla juuri etsimämme henkilö! Rakennusalan tausta luetaan hakijan eduksi.

Työt alkavat pitkällä vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua yrityksen kirjoille. Työpaikalle ei pääse kulkemaan julkisilla ajoneuvoilla työaikojen puitteissa. Palkkaus teknologiateollisuuden TES.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Janne Malmisaari (044 412 4637 / janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi)

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi