(Poistunut julkaisusta)

Tekninen piirtäjä (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Haemme Tampereelle metallialan pitkän linjan perheyritykseen 

TEKNISTÄ PIIRTÄJÄÄ 

vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostaako sinua työ metallialan toimialalla mukavien työkavereiden parissa?

Työtehtäviisi kuuluvat asiakkailta tulleiden kuvien piirtäminen puhtaaksi.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja CAD-ohjelmiston hyvää hallintaa. Teknisen piirtäjän työkokemus katsotaan eduksesi. Voit olla myös vastavalmistunut, innokas alalle tulija, jolla on vahvuutena suunnitteluohjelmistopuolen osaaminen. Olet tarkka, pitkäjänteinen, yhteistyötaitoinen sekä sinulla on hyvä hahmotuskyky ja kyky oppia nopeasti. Sinulla on hyvät IT-taidot ja olet valmis tekemään monenlaisia tehtäviä piirtämisen ohella.
 
Eduksesi katsomme Nestix 2 -ohjelmiston ja Oscar ERP-järjestelmän käyttötaidon. Näihin saa myös perehdytyksen.

Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan paikkansa lunastavalle henkilölle hyvässä arvostetussa yrityksessä. Tässä yrityksessä panostetaan korkeaan laatuun ja erittäin hyvään asiakaskokemukseen. Työntekijöitä arvostetaan ja heidän ammattitaitoonsa luotetaan.

Työt ovat klo 7-15 välillä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, vakituisella työsuhteella vuokrauksen kautta. Sinulla on mahdollisuus päästä yrityksen omille kirjoille jo 4 kuukauden kohdalla. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:n mukaan. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus ja liitä CV mukaan. Hakemuksen voit lähettää alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n Myyntikonsultti Minna Kotilainen, 0447404501.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=264 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.