Tekninen piirtäjä, Tampere
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019
Etsimme teknistä piirtäjää vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme L2 Paloturvallisuus Oy:lle työskentelemään Tampereen toimipisteeseen. Jos olet oma-aloitteinen ja hyvät kommunikointitaidot omaava henkilö, jolla on osaamista 3D-mallintamisen parista, voit olla etsimämme henkilö. Tämä voi olla sinun unelmatyöpaikkasi, jos haluat päästä kehittämään ammattitaitoasi matalahierarkisessa ja innovatiivisessa yrityksessä! L2 Paloturvallisuus tarjoaa loistavien työsuhde-etujen lisäksi energisen ja avoimen työskentelyilmapiirin.
KUVAUS
Academic Work etsii teknistä piirtäjää työskentelemään Tampereelle.

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme L2 Paloturvallisuus Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet teknisen piirtämisen projekteissa paloturvallisuuden parissa. Tehtävänäsi on piirtää puhtaaksi palotekniset suunnitelmat suunnittelijan suullisten tai kirjallisten ohjeiden mukaan. Piirustukset ovat joko 2D- tai 3D-malleja. Vastuullesi kuuluu muun muassa paloteknisten piirustusten toteuttaminen annettujen ohjeiden mukaisesti, ja tarvittaessa niiden hiominen yhdessä muun tiimin kanssa. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään tehtävässä sekä itsenäisesti että hankkeiden suunnittelijoiden tukena.

L2 Paloturvallisuus on alansa edelläkävijä, joka haluaa panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin ja laadukkaaseen kouluttamiseen. Asiakasyrityksemme panostaa henkilöstönsä tyytyväisyyteen ja työilmapiiriin, joten viihdyt varmasti!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta (esimerkiksi AMK-tasoinen tekninen piirtäjä, rakennusarkkitehti tai rakennusinsinööri) ja vahva kiinnostus paloturvallisuusasioita kohtaan. Olet diginatiivi, jolta luontuu sekä 2D että 3D-mallintaminen. Oma-aloitteisuus on tässä itsenäisessä työtehtävässä tarpeen, joten arvostamme tätä ominaisuutta sinussa. Hyvät kommunikaatiotaidot joko suomeksi tai englanniksi ovat edellytys työssä menestymiseen.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. AMK-tasoinen tekninen piirtäjä, rakennusinsinööri, rakennusarkkitehti)
* Hyvät tietotekniset taidot
* Osaamista 2D ja 3D-mallintamisen parista
* Kiinnostus paloturvallisuusasioita kohtaan sekä halu oppia
* Hyvät yhteistyötaidot ja joustava työskentelyote
* Sujuva suomi tai englanti


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakkaamme L2 Paloturvallisuus Oy on vuonna 1998 perustettu johtava paloturvallisuuden konsultti- ja suunnittelutoimisto. Heidän asiantuntemus perustuu pitkään käytännön kokemukseen, vahvaan teoriataustaan ja kattavaan verkostoitumiseen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263973
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere