(Poistunut julkaisusta)

Tekninen piirtäjä, Ryttylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme teknistä piirtäjää Ryttylään.

Tehtävään kuuluu teknisten piirustusten ja kuvien tarkistamisen ja piirtämisen lisäksi teräksen määrälistaus.

Työ on päivätyötä arkisin ja kyseessä on kokopäivätyö. Työskentely tapahtuu asiakkaamme toimistolla ja tarvittaessa käyntejä on myös työmailla.

Etsinnässämme on ulospäinsuuntautunut, oma-aloitteinen ja hyvän sosiaalisen pelisilmän omaava henkilö. Rakennusalan tausta katsotaan eduksesi.

Töitä on tarjolla pitkäksi ajaksi ja määräaikaisuuden jälkeen voi olla mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme omille kirjoille. Palkkaus noudattaa teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi. Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Halutessasi voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen elisa.seppala@nordic.fi

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.