(Poistunut julkaisusta)

Tekninen piirtäjä / Mallintaja
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
Peikko Finland Oy
Peikko Finland Oy
Peikko on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja sertifioitua tuotantoa 7 maassa. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 188 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 700 ammattilaista. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy ja sen palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa.
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Peikko Finland Oy:lle teknistä piirtäjää/mallintajaa. Tehtävään kuuluu Deltabeam- / liitososatehtaan tuotteiden tuotemallinnus sekä lähtötietojen ja kuvien oikeellisuuden tarkistaminen sekä puutteista ja virheistä ilmoittaminen projektinvetäjille.
Odotamme sinulta
Omaat hyvät atk-taidot, tarkan työotteen sekä sinulla on hyvä 3D osaaminen. Ehdottomasti eduksi myös Tekla-ohjelmiston osaamisesta, koska tämä tulee olemaan pääsääntöinen päivittäinen käyttöohjelmisto, mutta ohjelmistoon kyllä opetetaan. Tässä mahdollisuus päästä mukaan myös opintonsa vasta päättäneellä osaajalla.
Koulutus ja työkokemus
Odotamme Sinulta suunnitteluassistentin tai piirtäjän tutkintoa / kokemusta piirtäjän tehtävistä.
Muut tiedot
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on projektiluonteinen ja kestää noin 4-8kk, mahdollisuus myös jatkua. Hae tätä tehtävää vapaamuotoisella hakemuksella, cv ja palkkatoive liitettynä. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen lahti@vmp.fi otsikolla "piirtäjä" 26.10.2018 mennessä. Lisätietoja rekrytoinnista saat VMP Lahti puh 03 873200 tai Sirpa Kilpeläiseltä puh 050 338 4881. Tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea tehtävää pikaisesti.
Kesto
4-8kk/projekti
Lisätietoja
Sirpa Kilpeläinen, lahti@vmp.fi, 03- 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.10.2018 mennessä.