(Poistunut julkaisusta)

Tekninen piirtäjä / Mallintaja
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018
Peikko Finland Oy
Betoniliitosten ja liittopalkkien asiantuntijana vuodesta 1965 lähtien toiminut Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman. Peikko on yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallaan. Peikko Finland kuuluu Peikko Groupiin, josta voit lukea lisää konsernin englannin kielisiltä sivuilta osoitteesta www.peikko.com. Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1000 henkeä. Suomessa Peikon palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa. Tuotteita valmistetaan Suomen tehtaiden lisäksi myös Liettuan, Kiinan, Saksan ja Slovakian moderneissa ja tehokkaissa tuotantoyksiköissä. Peikolla on myös pienemmät tehtaat USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Peikko Finland Oy:lle teknistä piirtäjää/mallintajaa. Tehtävään kuuluu Deltabeam- / liitososatehtaan tuotteiden tuotemallinnus sekä lähtötietojen ja kuvien oikeellisuuden tarkistaminen sekä puutteista ja virheistä ilmoittaminen projektinvetäjille.
Odotamme sinulta
Omaat hyvät SolidWorks -taidot, tarkan työotteen sekä sinulla on hyvä 3D osaaminen. Ehdottomasti eduksi myös Tekla-ohjelmiston osaamisesta, koska tämä ohjelmisto tulee käyttöön lähiaikoina asiakkaallemme. Tässä mahdollisuus päästä mukaan myös opintonsa vasta päättäneellä osaajalla.
Koulutus ja työkokemus
Odotamme Sinulta suunnitteluassistentin tai piirtäjän tutkintoa / kokemusta piirtäjän tehtävistä.
Muut tiedot
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on projektiluonteinen ja kestää noin 6 kk, mahdollisuus myös jatkua. Hae tätä tehtävää vapaamuotoisella hakemuksella, cv ja palkkatoive liitettynä. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen lahti@vmp.fi otsikolla "piirtäjä" 30.6.2018 mennessä. Lisätietoja rekrytoinnista saat VMP Lahti puh 03 873200 tai Sirpa Kilpeläiseltä puh 050 338 4881. Tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea tehtävää pikaisesti.
Kesto
6 kk mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Sirpa Kilpeläinen, lahti@vmp.fi, 03- 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2018 mennessä.