(Poistunut julkaisusta)

Tekninen piirtäjä, kokoaikainen, Rejlers Finland Oy, Kotka
Rejlers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Oletko ulospäinsuuntautunut ja energinen tiimipeluri? Omaatko vahvan halun kehittää itseäsi ja osaamistasi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekninen dokumentoija!

Etsimme sinua                     

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Rejlers Finland Oy:lle teknistä dokumentoijaa 12 kuukauden määräaikaiseen työtehtävään Kotkaan. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Teknisenä piirtäjänä tulet työskentelemään erittäin kokeneessa ja asiantuntevassa, noin 10 hengen tiimissä. Roolissasi revisioit piirustuksia Microstation CAD-ohjelmalla ja päivität asiakirjoja ja teet dokumentointia itsenäisesti. Tarvittaessa saat tukea kokeneemmilta kollegoilta.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

www.rejlers.fi

Pääasialliset työtehtävät

 • Piirustuksien revisiointi Microstation CAD-ohjelmalla
 • Asiakirjojen päivitys
 • Dokumentointi

Odotamme sinulta

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • kykyä toimia sekä itsenäisesti että projektiryhmissä
 • paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle

 • aidosti mielenkiintoisia, vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä
 • osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuen
 • innostavan työilmapiirin
 • vahvasti kasvavan kansainvälisen organisaation mahdollisuudet
 • mahdollisuuden menestyä

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 14.6.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.