(Poistunut julkaisusta)

Tekninen piirtäjä (AutoCAD) Porvooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Neste Engineering Solutionsille teknistä piirtäjää kokoaikaiseen työsuhteeseen Porvooseen! Onko sinulla opintojesi kautta AutoCAD hallussa ja työskentelet sen parissa mielelläsi? Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan ja kehittymään alasi ammattilaisena. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet osaksi kokenutta teknisten piirtäjien tiimiä, jossa pääset oppimaan ja kehittymään kokeneiden kollegoiden tuella.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo.
TYÖNKUVA
Työtehtäviisi kuuluu suunnittelijoiden avustaminen piirtämisessä ja kaavioiden muokkaamisessa. Lisäksi koostat sisäistä ohjeistusta, johon keräät tietoa kollegoilta ja laadit dokumentaation. Työskentelet Process Design -tiimissä, joten piirtäminen voi liittyä esimerkiksi PI-kaavioihin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva tausta esimerkiksi opintojen tai aiemman työkokemuksen puolesta. Korkeakoulutausta ei ole edellytys tähän tehtävään. Hallitset hyvin AutoCAD:n, Microstationin tai Smartplantin osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa, etenkin kirjallisesti. Etsimme henkilöä, jolla on aktiivinen asenne, hyvät kommunikaatiotaidot sekä halu oppia ja kehittyä.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!


* Aloitus: Lokakuussa tai sopimuksen mukaan
* Kesto: 12 kuukautta, jatko tämän jälkeen on todennäköinen
* Sijainti: Kilpilahti, Porvoo


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Neste Engineering Solutions on suunnittelutoimisto, joka työllistää yli 1 000 suunnitteluosaajaa ja alihankkijaa, jotka ovat avainasemassa Nesteen investointi- ja kehityshankkeissa. Neste Engineering Solutionsilla on maailman kärkiosaamista erityisesti öljynjalostus- ja bioteknologian alueilta. Öljynjalostajien lisäksi Neste Engineering Solutionsin asiakkaita ovat kaasu-, petrokemian ja kemianteollisuuden sekä biotekniikan alan yritykset maailmanlaajuisesti.