(Poistunut julkaisusta)

Tekninen piirtäjä / asiantuntija
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama, Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusratkaisuja ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti ja katkoksitta, aina ja kaikkialla. Siksi etsimme palvelukseemme alan huippuosaajia monipuolisiin lukitus- ja turvallisuusalan tehtäviin. CERTEGOlla on 90 toimipaikkaa Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Lue lisää www.certego.fi

 

Etsimme teknistä piirtäjää/ asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Espooseen!

 

Tehtävänäsi on toimia osana dokumentointi-tiimiä, jossa keskeisimmät työtehtävät liittyvät turvajärjestelmien suunnitteluun, asiakasdokumentaatioiden tuottamiseen ja niiden ylläpitoon. Työpäiväsi voi koostua esimerkiksi AutoCAD:lla turvajärjestelmien suunnittelusta, dokumentaatiosta ja ajantasakuvien ylläpidosta sekä Extranet-järjestelmän hallinnoinnista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Certegon myynnin, suunnittelijoiden, projektoinnin, huollon, asiakkaan teknisen ylläpitohenkilökunnan sekä eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

 

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi turvallisuusalalta (AMK), suunnitteluassistentti, tekninen piirtäjä tai olet voinut kerryttää muuta työkokemusta, joka tukee tätä tehtävää. Tehtävä edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin taitoa. Kokemus turvajärjestelmien suunnittelu- ja dokumentointitehtävistä katsotaan ehdottomasti eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Arvostamme luotettavuutta, tarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja, avoimuutta, palveluhenkisyyttä ja kokonaisuuksien hallintaa.

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Tehtävä edellyttää viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia, jota varten sinulla tulee olla nuhteeton, rikosrekisteritön tausta.

Odotamme hakijalta

  • työtä pelkäämätöntä asennetta
  • tarkkuutta ja huolellisuutta sekä järjestelmällistä luonnetta
  • <!--[endif]-->asiakaspalveluasennetta
  • perus IT-taitoja (yleisimmät Office-ohjelmat)
  • kokemusta CAD-ohjelmien käytöstä sekä dokumentinhallinnasta
  • kokemusta turvajärjestelmien suunnittelusta

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua sekä kehittää omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Tekninen asiantuntija” 31.3.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Hae rohkeasti joukkoomme!