(Poistunut julkaisusta)

Tekninen piirtäjä (3D), Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019
Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy on arvostettu arkkitehtitoimisto, ja he etsivät nyt riveihinsä teknistä piirtäjää, jolla on jo kokemusta ArchiCAD- ohjelmiston käytöstä ja jolla on kokemusta arkkitehtitoimistossa työskentelystä. Työtehtävääsi kuuluu toteutusvaiheen suunnittelutehtäviä 3D- mallinuksella käyttäen ArchiCAD- ohjelmistoa. Mikäli olet kerryttänyt kokemusta vastaavista tehtävistä ja haluat päästä kehittämään osaamistasi rautaisten ammattilaisten keskuudessa, tämä on paikkasi. Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä, joten haethan paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Teknisenä piirtäjänä pääset työskentelemään osana arvostettua arkkitehtitoimistoa mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa projekteissa aina asuinrakennuksista toimistoihin ja julkisrakennuksiin asti. Työtehtävään kuuluu pääosin toteutusvaiheen suunnittelutehtäviä 3D-mallinnuksella ArchiCAD-ohjelmistolla. Työlläsi on siis merkittävä rooli projektien toteutuksen kannalta. Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat työpiirustuksien ja kaavioiden tekeminen työmaalle, jolloin työsi vaikuttaa merkittävästi kohteiden toteutusvaiheeseen. Toimit yhteistyössä arkkitehtien ja muiden projektityöntekijöiden kanssa. Aiemman kokemuksesi kautta osaat myös kyseenalaistaa piirroksia ja omaa tekemistäsi.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä työskentelemään arvostetussa arkkitehtitoimistossa
* Mielenkiintoiset projektit
* Vastuullisen työtehtävän
* Mahdollisuuden saada lisävastuuta projekteissa
* Mahtavan työympäristön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Hankkeiden suunnittelua ja sen viemistä toteutukseen asti
* Piirtämistä 3D-mallinnuksella ArchiCAD-ohjelmistoa käyttäen
* Työpiirustuksien ja kaavioiden tekeminen työmaalle
* Yhteistyö arkkitehtien ja muiden projektityöntekijöiden kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on relevantti koulutustausta (esim. suunnitteluassistentti tai rakennusarkkitehti) ja kokemusta arkkitehtittoimistossa työskentelystä. Omaat aiempaa työkokemusta rakennusten työpiirrosten ja kaavioiden tekemisestä ja hallitset ArchiCAD-ohjelmiston. Tunnet alan hyvin, jolloin osaat toimia omatoimisesti ja hahmotat helposti laajempia kokonaisuuksia. Persoonana olet energinen ja aktiivinen, minkä lisäksi nautit tarkkuutta vaativista tehtävistä ja sitoudut hoitamaan projektit laadukkaasti alusta loppuun. Haluat oppia uutta ja saada palautetta työstäsi, jotta voit kehittyä eteenpäin. Toimit vahvasti osana tiimiä, jolloin kommunikointitaitosi ovat tärkeässä asemassa. Työskentelykielenä on pääasiassa suomi, mutta englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Relevantti koulutustausta (esim. suunnitteluassistentti tai rakennusarkkitehti)
* Työkokemusta ArchiCAD-ohjelmistolla työskentelystä
* Kokemusta arkkitehtitoimistossa työskentelystä
* Aktiivinen ja vastuuntuntoinen työskentelyote
* Sujuva suomen kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan kandidaatin löydyttyä
* Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy{target="_blank"} on arvostettu arkkitehtitoimisto, jonka noin 30 hengen tiimistä löytyy laaja-alaisesti erityisosaamista esimerkiksi toimisto-, asuin- ja julkisrakennuksista. Arkkitehtuurin korkea laatu on heille tärkeää, jolloin huomioidaan mm. rakennustekniset haasteet, teknologia ja kestävä kehitys. Yrityksen projekteja ovat esim. Lauttasaaren ostoskeskus ja asunnot, Lippulaivan kauppakeskushanke Espoossa ja Rambollin pääkonttori.