Tekninen Palvelupäällikkö
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Vahvistamme Digitan Business Development -tiimiä ja etsimme nyt Teknistä palvelupäällikköä uuteen rooliin. Business Development -tiimin tavoitteena on kasvattaa Digitan telecom -liiketoimintaa uusilla tieoliikenneratkaisuilla.

Tehtävässäsi rakennat teknologista yhteistyötä laitetoimittajien kanssa sekä hoidat olemassa olevia toimittajasuhteita. Osallistut aktiivisesti asiakastyöhön ja vastaat tietoliikenneratkaisujen teknisen toteutuksen koordinoinnista ja läpiviennistä, huolehtien että asiakaslupaus toteutuu. Toimit myös myynnin teknisenä tukena, osallistut projektien aloituspalavereihin ja olet asiakkaan tekninen kontakti. Kehität palveluita ja liiketoimintaa eteenpäin omaa teknistä osaamista hyödyntäen.

Hakemallamme henkilöllä on aiempaa kokemusta mobiiliverkko tai tietoliikennetekniikasta sekä projektivetokokemusta ja ymmärrystä toimitusprosesseista.  Tehtävään sopii hyvin esimerkiksi tekninen koulutus (amk).  Koska työtä tehdään asiakkaiden parissa, on asiakaslähtöisyys ensiarvoisen tärkeää. Työ vaatii jonkin verran matkustamista.

Digita tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän, missä pääset konkreettisesti kiinni tietoliikenneratkaisuiden tekemisen ytimeen. Pääset osaksi start up –henkistä tekemisen kulttuuria, jossa yhdistyy tekemisen vapaus ja vastuu. Työajat on sovittavissa, etätyöt mahdollisia ja toiminnan jatkuvasti kasvaessa tulevaisuudessa myös etenemismahdollisuuksia uralla varmasti aukeaa.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881. Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian klikkaamalla ”hae tehtävää”. Hakuaika on 23.01.2020 asti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1328669
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki